Zamieszczone przez RomanS
[O1] Stage II
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O1] Stage II
dalszy ciąg moich bojów z audio w szkodniku:
jutro dalszy ciąg ... :diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
-
O żesz Kurwa Jego MAĆ :shock: [sory]
Michał, przecież ty teraz musisz założyć do tego conajmniej GT20, lub cosik z zaplecza od Pawła
Pierwsza Liga
Respecta i w ogóle 8)Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
Re: Stage II
Zamieszczone przez Nexus6dalszy ciąg moich bojów z audio w szkodniku:
jutro dalszy ciąg ... :diabelski_usmiech
oooo shit. bagażnik zrobiony, jak u mnie, ale z resztą zdecydowanie tak daleko nie poszedłem :shock: :shock: :shock: :shock: respect :shock:była mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
może jako pierwszy pomyślę o biturbo ... :diabelski_usmiechZamieszczone przez TymonMichał, przecież ty teraz musisz założyć do tego conajmniej GT20, lub cosik z zaplecza od Pawła
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
Kurka wodna... kopara mi opadła..... Nexus6, tak z ciekawości, to o ile okcia "przytyła" w kg?Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra.
masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Komentarz
-
:shock: No teraz to na pewnoZamieszczone przez Nexus6może jako pierwszy pomyślę o biturbo ... :diabelski_usmiechZamieszczone przez TymonMichał, przecież ty teraz musisz założyć do tego conajmniej GT20, lub cosik z zaplecza od Pawła
heheh Z takim obciążeniem, to potrzeba 2x więcej mocy :P Tapicerka się chociaż teraz zmieści?? :P
Komentarz
-
:shock: jak to teraz poskładac :shock: masakra !!!były:
L&K Combi 1.9 Ahf 2001r - ehhhhh
Passat Combi highline 1.8T Awt 2001r
jest:
Golf highline 3d 1.9 Asz 2001r
Komentarz
-
no etap 1 naprawde profi
jestem pod wrazeniem,gratulacje
-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
Komentarz
-
huwe, ok. 12 - 15 kg
pyza99, to robią zawodowcy, problemu nie bedzie
Maicroft, nie tym razem, materiał tłumiący mi się skończył to raz, a dwa to w niedziele chce stąd wyjechać :diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Ale masakra :shock: :roll: :shock:X1 20d s-drive m-pakiet i Ducato 100 Multijet...Skode miło wspominam
Komentarz
-
Daaaaaawaaaaaj foty foty :foodŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Komentarz
-
Naprawdę Nexus - robi wrażenie :shock:
Mam nadzieję że będzie mi dane doświadczyć końcowych efektów, np. na jakimś spocie... 8)Octavia Kombi ASV 114KM 256Nm @ 148KM 330Nm by ALI - polecam tego tunera...
Komentarz
-
Ciąg dalszy zabawy z samochodzikiem ;]
[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
****** > www.audiocar.pl < ******
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Nooooo......
Aż mnie ręce bolą
[ Dodano: Sob 17 Cze, 06 21:46 ]
No więc tak. Zasilanie to 53 mm2 :twisted: Plus oraz Minus prowadzone od akku - bezpośrednio :diabelski_usmiech ....
Aby to upchnąć wykonałem nowe otwory w ścianie grodziowej :szeroki_usmiech
Kędziorki tymczasowo 2 x 1 F BRAX'a :diabelski_usmiech
[ Dodano: Sob 17 Cze, 06 21:51 ]
No i oczywiście to tylko część fotek... :lol:
Forum mogło by nie znieść takiej ilości fotek które mamy :twisted:[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
CASKP :arrow: :twisted:Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Komentarz
-
O_o ;| ;|, a ja myslalem ze 8 glosnikow seryjnych to fajno sprawa hehe
, teraz nie stawiaj auta bo Ci go dla tej miedzi zwedzą
, respect za poswiecenie i umoejętności
, rozebrać to ja też bym potrafił :twisted: , ale do tych ostatnich fotek to napewno by nie doszlo hehehe ;] Beautyful
Komentarz
-
Tyyyymon - ciooo ??
My tu cd instalujemy
[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
CASKP jaki pyszny Clarionek :szeroki_usmiechŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Komentarz
Komentarz