może ja wtrące swoje trzy grosze widziałem w sobote na żywo to autko super wygląda ja mam tylko tył wygłuszony tym co ma Nexus6, i powiem tylko ta Occta to mistrzostwo świata Gratki dla Pawła Rafała i Nexusa no i wielkie pozdro
[O1] Stage II
Zwiń
X
-
Skodzinka wraca właśnie do normalności ..... Wrzucamy fotki w niedzielnej przerwie obiadowej ...
[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
****** > www.audiocar.pl < ******
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
CASKP ty Paweł, nie możesz pokazać fotki np: jak jest rozebrana, jak ma kable i jak jest złożona :?:
człowieku tym zachowaniem mnie wykańczasz :lol:
JA TEŻ TAK CHCE :jump: :yay:Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Tymon .... Nie da się wszystkiego zrobić od razu . Ja nie Coperfield !!! :lol:
Mam nowe fotki - ale to będzie za chwilkę jak się wykąpiemy. Złożyliśmy furacza - system gra - a jak hm ..... No to jest ciekawa sprawa ....
[ Dodano: Nie 18 Cze, 06 20:36 ]
Wrzucam foty pozostałe :
Uff. Na dziś wystarczy..... Odpaliliśmy system ..... Szkoda że Nexus musi wracać do siebie - zrobilibyśmy autko do końca - może na Rzeszów ??[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
Wow ...... :shock: :shock: :shock: Ile bull Pack - ów maty , poszło na oklejenie auta ?
Nexus - zdjęcia zdjęciami , napisz cóś więcej , co Ty tam jeszcze namodziłeś : jakie kable , jaki wzmak , głośniki itd..... :bigyellow
Mi matki dynamatki jeszcze zostało ..... :twisted: , bede łoklejał dach .... , ale takiego hardcoru jak Ty zrobiłeś , to nie będę robił
Naprawdę Profi robota
Komentarz
-
-
Na wyklejenie samochodu poszło dokładnie 2 Bulk Pack'i - czyli 18 mat. Oczywiście nie licząc drzwi na które poszło 5 mat Xtreme + Tac Mat + dziś DYNAXORB[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
-
A tego to ja nie wiem .... Porozmawiaj z nim ;][center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
-
[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
-
No widzisz DJ....
Furacze fajne wychodzą .....
Czas twoja doprowadzić do stanu normalności ...[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
Komentarz
-
-
Nexus6,lub CASKP, ciekawi mnie jak wygląda tylnie nadkole, przy siedzeniu. W ori jest widoczna blacha w kolorze lakieru. Jak jest w waszej wersji :?:
Kolega Zuraw w innym wątku dopytuje się o wygłuszenie Octy. Wasza robota jest wspaniała no i oczywiście droga, nie każdego na to staćCiekawi mnie czy oklejenie tylnich nadkoli zmniejszy szum :?:
Ale siaraaaaaaaaaaa przepraszam oblukałem nadkole wew. jest osłonięte plastikiemops:
Komentarz
-
-
CASKP, na fotkach z montażu kabli widzę przymocowane opaskami do jakichś białych kwadracików prawdopodobnie samoprzylepnych. Napisz mi co to właśnie za te białe kwadraciki bo ułatwiło by mi to montaż audio u siebie.
Pozdrawiam:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
Komentarz