Prosba o sprawdzenie numeru czesci. Wtyczka AUX-IN

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • cossac
    Drive
    • 2010
    • 56

Zamieszczone przez PAOLO ESCO
    zdrowie tych którzy pozostają jeszcze w mundurach - dużo zdrowia Panowie, bo naprawdę Wam się przyda
    Oj przyda się na pewno :!: Tak wogóle to masz zajebiście, że możesz pierdo...ć kwitami :wink:
  • heretyk
    Rider
    • 2009
    • 549
    • Octavia III (5E3)
    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Panowie, moze mi ktos podac numer czesci? Patrzylem w Etce ale nie moge sie polapac.
    Potrzebuje wtyczke AUX-in do Columbusa.
    Wiecie jaka jest gadka w ASO:
    -Prosze podac numer vin POJAZDU.
    -vin nic nie da, bo oryginalnie byl stream
    - a to nie ma mozliwosci zamowienia takiej czesci.
    -

Autentyk
    Zostały mi czesci, po szkodniku:
    VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
    Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6

Komentarz

• misiek^wro
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 8321

Ja mialem streama, przeszedlem na Columbusa i aux mi dziala :roll:
      Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
      Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
      ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz

• heretyk
        Rider
        • 2009
        • 549
        • Octavia III (5E3)
        • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Teraz misiek mi kompletnie zamieszsales. Ja mialem w mojej drugiej octie fabrycznie Nexusa. Po zamianie na columbusa wtyczka nie pasowala Z tym ze Aux-in byl na zupelnie osobnej wtyczce. W aktualnej octavi fabrycznie mialem stream mp3 z aux in w podlokietniku, ale wtyczka byla wsadzona w quadlock. A z tego co pamietam columbus ma wtyczke osobna tak ja w nexusie. Chyba ze ja cos mieszam i tylko nexus mial osobna wtyczke do aux in a columbu ma juz ta wkladana do quadlocka, tak jak inne radia.... Troche namieszlem ale mam nadzieje ze wiadomo o co chodzi
        Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6

Komentarz

• misiek^wro
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 8321

Od tylu Columbus ma 2 wejscia antenowe, 1 wejscie na GPS i wejscie do quadlocka. Nic wiecej.
          Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
          Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
          ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz

• shirk
            Classic
            • 2009
            • 23

Odświeżę temat ale sprawa dotyczy radia swing w OII rok produkcji 06.2009 - może mi ktoś pomóc w ustaleniu jaką wtyczkę z kablem powinienem kupić do mojego radia i gdzie ją dostać by korzystać z przenośnej mp3-ki. Radio swing ma aux-in ale fabrycznie kabelka nie było. Jak byłem w aso to chcieli za całą robotę prawie 400zł. Rozumiem ze kabel może kosztować ok 70zł ale odkręcenie 4 śrub i wyjęcie radia za ponad 300zł to trochę przesada. Czytałem tematy na forum ale większość dotyczy sterowania za pomocą radia i potrzebnego do tego osprzętu - mnie wystarczy kabel z odpowiednią końcówką do wpięcia w radio. Poproszę o jakieś namiary i z góry wielkie dzięki za wszelką pomoc.

znalazłem coś takiego http://www.tanie-caraudio.pl/product...oducts_id=2500 - pytanie czy to wystarczy?
            --> "Myślenie to najcięższa praca i pewno dlatego nie cieszy się zbytnią popularnością." <--

Komentarz

• mecholl
              L&K
              • 2008
              • 1006

shirk, zapytaj się misiek^wro, miał na sprzedaż <osobnik piszący jeden post nad Twoim >
              Nasze Auta http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=599169#599169

Komentarz

• shirk
                Classic
                • 2009
                • 23

Zamieszczone przez mecholl
                shirk, zapytaj się misiek^wro, miał na sprzedaż <osobnik piszący jeden post nad Twoim >
                Dzięki już koledzy na forum pomogli na pw
                --> "Myślenie to najcięższa praca i pewno dlatego nie cieszy się zbytnią popularnością." <--

Komentarz

ja dodam że Misiek ma cały set w niżej cenie niż ASO krzyczy za samą wtyczkę AUX

Komentarz

• mecholl
                    L&K
                    • 2008
                    • 1006

Zamieszczone przez shirk
                    Na rodzinę OCP zawsze można liczyć
                    Nasze Auta http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=599169#599169

Komentarz

• shirk
                      Classic
                      • 2009
                      • 23

Zamieszczone przez shirk
                      Na rodzinę OCP zawsze można liczyć
                      No i jak fajnie montują
                      fotka poniżej
                      podziękowania dla blind_walker
                      Załączone pliki

Komentarz

• Langusta
                        RS
                        • 2010
                        • 1864
                        • Seat

No i jak fajnie montują
                        fotka poniżej
                        podziękowania dla blind_walker
                        Możesz coś więcej opisać, w temacie montaż i kabelek AUX. :wink:
                        Pozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER

Komentarz

• blind_walker
                          RS
                          • 2010
                          • 4533
                          • Octavia I combi (1U5)
                          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

shirk,

Langusta, shirk, miał kabelek ode mnie, bo u siebie zamontowałem go do streama i nie działał. Za to ja go miałem od Miśka.

Zamontowaliśmy aux-a w tym miejscu, bo to chyba jedyne miejsce, gdzie można zamontować go w miętówce, gdzie nie ma podłokietnika.
                          Na początku odrysowałem markerem dolną obudowę aux-a i wyciąłem prostokąt ok 1,6x2,3, a potem zostały przymiarki i ściąganie materiału pilnikiem, kolejne przymiarki, aż wszystko pasowało. Po prawej stronie otworu od wewnątrz trzeba wyszlifować ok 2-3mm plastiku, bo inaczej zaczep nie zaskoczy. A i miejsce na zaczepy trzeba zrobić, ok 2mm poza obrys prostokąta.

Na samym końcu zostaje kodowanie przez vcds i można się cieszyć muzyką z przenośnego odtwarzacza.

Całość zajęła ok 1-1,5h.
                          mkII 20VT (600h worked)
                          Roooooomster

Komentarz

• Langusta
                            RS
                            • 2010
                            • 1864
                            • Seat

Zamieszczone przez blind_walker
                            shirk,

Langusta, shirk, miał kabelek ode mnie, bo u siebie zamontowałem go do streama i nie działał. Za to ja go miałem od Miśka.

Zamontowaliśmy aux-a w tym miejscu, bo to chyba jedyne miejsce, gdzie można zamontować go w miętówce, gdzie nie ma podłokietnika.
                            Na początku odrysowałem markerem dolną obudowę aux-a i wyciąłem prostokąt ok 1,6x2,3, a potem zostały przymiarki i ściąganie materiału pilnikiem, kolejne przymiarki, aż wszystko pasowało. Po prawej stronie otworu od wewnątrz trzeba wyszlifować ok 2-3mm plastiku, bo inaczej zaczep nie zaskoczy. A i miejsce na zaczepy trzeba zrobić, ok 2mm poza obrys prostokąta.

Na samym końcu zostaje kodowanie przez vcds i można się cieszyć muzyką z przenośnego odtwarzacza.

Całość zajęła ok 1-1,5h.
                            blind_walker dzięki :wink: za info. widzę że temat możliwy do zrealizowania tylko zakup kabelka w ASO i montaż. ( rozumiem że jedną stroną podłączamy się bezpośrednio do radyjka Swing od tyłu przez złącze ori ) czyli taki kabelek wystarczy. :?:
                            Załączone pliki
                            Pozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER

Komentarz

• heretyk
                              Rider
                              • 2009
                              • 549
                              • Octavia III (5E3)
                              • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Panowie odswieze kotleta, bo mam ten sam problem. Poda mi ktos numer czesci tej kostki ktora wklada sie do Quadlocka? Taka niebieska bodajze kostka wciskana w zlacze radia.

Mam oryginalny AUX-in od Nexus-a a tam byla inna (osobna) kostka niz w reszcie...

Komentarz

Pracuję...