Druga wiązka idzie do modułu CE, nie wiem czy wszystkie kabelki ale chyba tak. Był na forum gdzieś schemat podłączenia, chociaż nawet w serwisie nie wiedzą jak to jest dokładnie podłączone. A i po założeniu hak pojawia się w Canie jako oddzielny sterownik.
Wybór radia do O2
Zwiń
X
-
Wybór radia do O2
Witam
Mam zamiar poprawić granie w swojej O2, no i na pierwszy ogień pójdzie radio.
Czego oczekuje od sprzętu... ma grać i tyle
Nawigacje jak i DVD nie są potrzebne ale jak będzie z DVD to w sumie nic się nie stanie .
Do wyboru sprzęty w okolicach 1k PLN (no powiedzmy + 300 zł chociaż reszta może pójść na głosniki):
- Clarion CX501E cena 999 zł
- Kenwood DPX504U 999 zł
- Alpine CDE-W203ri 800 zł
Tak na szybko znalazłem te 3 modele + jeden z DVD troszkę przekraczający budżet
za 1300 zł można jeszcze dostać
-Pioneer AVH-3300BT 1350 zł
Ma ktoś jakąś styczność z tymi modelami i mógłby coś polecić
-
-
Cóż za zbieg okoliczności bo tez myślałem nad tym Pioneerem AVH-3300BT, ale ostatecznie ze względu na przywiązanie do marki i zdejmowany panel zamówiłem kolejnego JVC w rodzinie (KW-AVX840) z 7" ekranem - 1429z, jest też nieco tańsza wersja tego samego radyjka - praktycznie odpowiednik wspomnianego Pioneera - JVC KW-AVX740 za 1229zł. To tak podaje tylko żeby zrobić jeszcze większy mętlik w głowie
Moje radyjko powinno dojechać w tym tygodniu i jeśli znajdę czas żeby je zamontować w ASO to już w weekend podzielę się wrażeniami.
Osobiście chciałem brać radyjko skodowskie (Bolero za ~1600zł nowe lub za ~1200zł używka) ale odstraszyła mnie wizja wymiana gateway'a (w trzytygodniowym aucie) i problemów opisywane na forum związane z brakiem drugiej anteny + takowe radio nie miało by się z czym integrować w moim aucie bo nie mam ani czujników parkowania ani climatronic'a , no i najważniejsza kwestia - brak USB i Bluetooth.
Edit: info o moim radyjku znajdziesz na drugiej stronie w linku z mojej sygnaturki.
Pozdrawiam!
Komentarz
-
Komentarz