Wybór radia do O2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sanitar2
    Drive
    • 2010
    • 44

Wybór radia do O2

Druga wiązka idzie do modułu CE, nie wiem czy wszystkie kabelki ale chyba tak. Był na forum gdzieś schemat podłączenia, chociaż nawet w serwisie nie wiedzą jak to jest dokładnie podłączone. A i po założeniu hak pojawia się w Canie jako oddzielny sterownik.
  • Mr0czny
    Elegance
    • 2009
    • 948
    • Octavia III (5E3)
    • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

Wybór radia do O2

Witam

Mam zamiar poprawić granie w swojej O2, no i na pierwszy ogień pójdzie radio.
    Czego oczekuje od sprzętu... ma grać i tyle
    Nawigacje jak i DVD nie są potrzebne ale jak będzie z DVD to w sumie nic się nie stanie .

Do wyboru sprzęty w okolicach 1k PLN (no powiedzmy + 300 zł chociaż reszta może pójść na głosniki):
    - Clarion CX501E cena 999 zł
    - Kenwood DPX504U 999 zł
    - Alpine CDE-W203ri 800 zł

Tak na szybko znalazłem te 3 modele + jeden z DVD troszkę przekraczający budżet

za 1300 zł można jeszcze dostać
    -Pioneer AVH-3300BT 1350 zł

Ma ktoś jakąś styczność z tymi modelami i mógłby coś polecić

Komentarz

• Nexus6
      RS
      S_OCP Member
      • 2004
      • 4847
      • Volkswagen

IMO:

1. Pioneer AVH-3300BT
      2. Kenwood DPX504U
      3. Clarion CX501E
      4. Alpine CDE-W203ri
      With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• tce
        Classic
        • 2011
        • 33

Cóż za zbieg okoliczności bo tez myślałem nad tym Pioneerem AVH-3300BT, ale ostatecznie ze względu na przywiązanie do marki i zdejmowany panel zamówiłem kolejnego JVC w rodzinie (KW-AVX840) z 7" ekranem - 1429z, jest też nieco tańsza wersja tego samego radyjka - praktycznie odpowiednik wspomnianego Pioneera - JVC KW-AVX740 za 1229zł. To tak podaje tylko żeby zrobić jeszcze większy mętlik w głowie

Moje radyjko powinno dojechać w tym tygodniu i jeśli znajdę czas żeby je zamontować w ASO to już w weekend podzielę się wrażeniami.

Osobiście chciałem brać radyjko skodowskie (Bolero za ~1600zł nowe lub za ~1200zł używka) ale odstraszyła mnie wizja wymiana gateway'a (w trzytygodniowym aucie) i problemów opisywane na forum związane z brakiem drugiej anteny + takowe radio nie miało by się z czym integrować w moim aucie bo nie mam ani czujników parkowania ani climatronic'a , no i najważniejsza kwestia - brak USB i Bluetooth.

Edit: info o moim radyjku znajdziesz na drugiej stronie w linku z mojej sygnaturki.

Pozdrawiam!
        Moja biała Octavka II Tour 1.4 oraz jej mini recenzja

Komentarz

Pracuję...