Jeśli chodzi o te piankowe podkładki to jeszcze lepsze według mnie jest podklejenie piankową taśmą dwustronną. Klej robi dobrą robote.
Problem z PY9933
Zwiń
X
-
Problem z PY9933
Witam. Zakupiłem jakiś czas temu radio z navi PY9933. Pojawił się problem ze stacjami radiowymi, na obginalnym radiu była żyleta teraz w mieście co jakiś czas gubi stację zaczyna przeszukiwac czestotliwości. Po za miastem to można już zapomniec o słuchaniu radia. Co jest nie tak. Coś z radiem?Elektronika,SSWiN,CCTV,Informatyka,Akwarystyka
-
-
A daczego było dobrze na orginalnym radiu? a na tym są problemy. Myślałem że to kwestja braku wzmacniacza.
czyli coś z tego typu http://allegro.pl/listing.php/search...1b45ce82fe39d8Elektronika,SSWiN,CCTV,Informatyka,Akwarystyka
Komentarz
-
-
Dokładnie taki sam tył radia
[ Dodano: Pią 16 Wrz, 11 14:28 ]
Rozkręcają dziś radio zobaczyłem że jest jakieś urządzonko ale nie miało podłączonego niebieskiego kabla. Podłączyłem go pod masę i zobaczymy jak wyjadę poza miasto. Jak nie pomoże to kupię tamto :>
[ Dodano: Pią 16 Wrz, 11 17:11 ]
No niestety podłączone do masy i tak samo zanika radio za warszawą.
[ Dodano: Sob 17 Wrz, 11 20:13 ]
Zakupiłem dizś taki separator podłączyłem ale mam problem. Bo ma kabelek niebieski do zasilania powinienem go podłączyc do + po stacyjce ale w radiu na kostce brak takich złącz tylko mam jedno gdzie jest na stałe 12V. Znalazłem jedno napięcie ale na sterowniku i w momęcie gdy się wpinam w kabel radio się wcale nie włącza czyli za dyży pobór prądu. Jedyne co zostaje to wykorzystac przekażnik
[ Dodano: Czw 22 Wrz, 11 10:24 ]
Problem ustąpił po zamontowaniu dokupionego urządzenia i przerobieniu instalacji. Separator fabryczny był uszkodzony bo niebieski kabel zasilajacy był zwarty z masą. Jak bym podłączył do niego + to bym wtedy dopiero narobił bigosu.Załączone plikiElektronika,SSWiN,CCTV,Informatyka,Akwarystyka
Komentarz
-
Komentarz