Zamieszczone przez Maicroft
Radio 2din
Zwiń
X
-
Radio 2din
Szukam jakiegoś radia 2din, do 1000 złotych.
Czy w tej cenie jestem w stanie znaleźć coś co będzie współpracowało z:
- czujnikami parkowania (mam tył), aby ściszało radio i pokazywało grafikę
- mam bluetooth oryginalny, aby z nim współpracowało
- nie potrzebuje navi
- ma odtwarzać mp3, wejście na kartę SD lub USB
- fajnie jakby miało minimalistyczny wygląd, najlepiej bez srebrnych wykończeń
Czytałem forum, ale nie mogę nic konkretnego znaleźć.
-
-
kolego na allegro sa zamienniki niby do skody pasuje wg opisu normalnie 2 din i ramka ta sama
jak znajde tego linka to padam :x :lol:Skoda Forever jednak
Vw Golf I II III
Opel Omega C
Peugeot 206 HDi
Vw Golf V 1,9 tdi 90 koni
Citroen C5 2.0 Hdi Audi A8 2001 D2 3.3 TDi
Skoda Octavia II 2005 elegance kombi
Skoda Octavia II 2009 FL 1.9 TDi
VW Golf VI 2011 1.6 Tdi
Skoda Octavia II FL RS kombi
Komentarz
-
-
np tutaj są dedykowane dla skody radia tyle, że ceny są wyższe niż Twój limit"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Dobrze, pytanie jeżeli chciałbym zmienić na Bolero/Swing to na co muszę zwrócić uwagę przed zakupem, czy były różne wersje tego radia? Czy można do tego dokupić pasującą ramkę?
Mam Skodę Octavię II z 2006 roku.
Druga wersja, podłączyłem kabel AUX, do MFD2 które mam obecnie i nie działa, pytanie dlaczego, ktoś wie?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez natashDobrze, pytanie jeżeli chciałbym zmienić na Bolero/Swing to na co muszę zwrócić uwagę przed zakupem, czy były różne wersje tego radia? Czy można do tego dokupić pasującą ramkę?
Zmiana radia z Superb na O2:
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
Obecnie mam MFD2.
Chciałbym jak najmniej inwazyjnie zmienić na jakieś co odtwarza mp3, które podejdzie?
Nie zależy mi na dotykowym ekranie.
Na allegro widzę tego pełno, stream, audience, bolero, z różnych aut, lat oraz modeli... nie chce wpaść na minę chcę coś co na pewno działa (chodzi mi o konkretny model), bo wiadomo kupno już na swoje ryzyko
Nie zależy mi na fajerwerkach, ale obecnie mam multikierownicę, zestaw bluetooth oryginalny, czujniki parkowania, to ostatnie akurat na mfd2 nie działa, także przy zmianie jakby zadziałało to byłoby fajnie, jak nie to trudno, ale ważne, żeby dwie pierwsze sprawy działały nadal
Komentarz
-
-
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
Komentarz