ALAN 109 + SIRIO AS 100

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • maly31
    Classic
    • 2013
    • 2

ALAN 109 + SIRIO AS 100

Już żal dupę ściska, że nie przybędą tak zacne ludziska :diabelski_usmiech
  • babaluga
    Classic
    • 2011
    • 27

ALAN 109 + SIRIO AS 100

Hej!
    W tym tygodniu odbieram swoją Octavkę II Combi i chcę uderzyć w temat CB radia.... zastanawiam się na początek nad tym:

Co Wy na to? Ma dosc dobre opinie... i CB i antena....

Komentarz

• barteq
      Rider
      • 2011
      • 309
      • Opel

mam to radio i powiem, że mniej szumi niż mój wcześniejszy u520.
      generalnie polecam, jedynie grucha jest strasznie duża

OneDetailing.pl - Profesjonalne kosmetyki samochodowe. Zapraszam!

Komentarz

• innova
        Rider
        • 2011
        • 554

babaluga,
        być może to zabrzmi dziwnie wobec wcześniejszej wypowiedzi barteq ale ja Ci szczerze odradzam jakiegokolwiek ALAN'a. To ostatnie radio jakie bym zakupił i wcale nie dlatego że logo mi się nie podoba....ba nawet sama firma nie jest daleko od mojego HQ, ale niestety doświadczenia praktyczne czy porównanie jakości ALAN'a z czymkolwiek innym (tego typu sprzętu nie porównuję w/g kart katalogowych a doświadczalnie) zawsze wypadało niekorzystanie dla tego pierwszego. Na PW mogę Ci podpowiedzieć jaki ja stosuje patent CB we wszystkich swoich samochodach jeżeli będziesz zainteresowany.
        --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
        Sprzedam multikabel VAG 10.6.4/11.2/11.3 Millenium/11.6 Millenium, VAG 12.12. Wszelkie informacje na e-mail. Cena z wysyłką 170PLN. MPPS v12 cena z wysyłką 130PLN

Komentarz

• babaluga
          Classic
          • 2011
          • 27

Zamieszczone przez innova
          Na PW mogę Ci podpowiedzieć jaki ja stosuje patent CB we wszystkich swoich samochodach jeżeli będziesz zainteresowany.
          Poproszę, będę wdzięczny :-)

Komentarz

• locaj85
            Rider
            • 2009
            • 482

Zamieszczone przez innova
            Na PW mogę Ci podpowiedzieć jaki ja stosuje patent CB we wszystkich swoich samochodach jeżeli będziesz zainteresowany.
            a cóż to za sekret :twisted:

sam też jestem ciekaw :szeroki_usmiech

Komentarz

• innova
              Rider
              • 2011
              • 554

żaden sekret, nie miałem po prostu chwilowo siły tłumaczyć, iż wcale nie potrzeba anteny 1,5m i modułu radia montowanego w zakamarkach rozmaitych czy też kabli plączących się w samochodzie...

a, byłbym zapomniał: i jakiś skomplikowanych rozwiązań na zasilanie :P

a tak na serio to ten patent (jak i inne rozwiązania) nie da rady z Twoim subem bez kilku zabiegów dodatkowych (o wiadrze już było, ale jeszcze na okablowanie trzeba co nieco zarzucić)

obiecałem, iż jutro zrobię foty to Ci podrzucę :wink:
              --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
              Sprzedam multikabel VAG 10.6.4/11.2/11.3 Millenium/11.6 Millenium, VAG 12.12. Wszelkie informacje na e-mail. Cena z wysyłką 170PLN. MPPS v12 cena z wysyłką 130PLN

Komentarz

• symek-jg
                Classic
                • 2011
                • 33

Witam Was

Od ponad roku korzystam dokładnie z takiego zestawu ALAN 109 + SIRIO AS 100.
                Jak dla mnie jest ok, ale może dlatego, że nie miałem do czynienia z innymi CB.

Zastanawiam się czy macie jakieś ciekawe patenty na montaż CB w Octavii 2 FL Combi.
                Do niedawna jeździłem Passatem B5 Combi i tam radyjko idealnie wchodziło pod podłokietnik, bez zbędnych rewolucji w aucie.

Pozdrawiam
                MILLERS OILS ON BOARD

Komentarz

Pracuję...