Już żal dupę ściska, że nie przybędą tak zacne ludziska :diabelski_usmiech
ALAN 109 + SIRIO AS 100
Zwiń
X
-
babaluga,
być może to zabrzmi dziwnie wobec wcześniejszej wypowiedzi barteq ale ja Ci szczerze odradzam jakiegokolwiek ALAN'a. To ostatnie radio jakie bym zakupił i wcale nie dlatego że logo mi się nie podoba....ba nawet sama firma nie jest daleko od mojego HQ, ale niestety doświadczenia praktyczne czy porównanie jakości ALAN'a z czymkolwiek innym (tego typu sprzętu nie porównuję w/g kart katalogowych a doświadczalnie) zawsze wypadało niekorzystanie dla tego pierwszego. Na PW mogę Ci podpowiedzieć jaki ja stosuje patent CB we wszystkich swoich samochodach jeżeli będziesz zainteresowany.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sprzedam multikabel VAG 10.6.4/11.2/11.3 Millenium/11.6 Millenium, VAG 12.12. Wszelkie informacje na e-mail. Cena z wysyłką 170PLN. MPPS v12 cena z wysyłką 130PLN
żaden sekret, nie miałem po prostu chwilowo siły tłumaczyć, iż wcale nie potrzeba anteny 1,5m i modułu radia montowanego w zakamarkach rozmaitych czy też kabli plączących się w samochodzie...
a, byłbym zapomniał: i jakiś skomplikowanych rozwiązań na zasilanie :P
a tak na serio to ten patent (jak i inne rozwiązania) nie da rady z Twoim subem bez kilku zabiegów dodatkowych (o wiadrze już było, ale jeszcze na okablowanie trzeba co nieco zarzucić)
obiecałem, iż jutro zrobię foty to Ci podrzucę :wink:--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sprzedam multikabel VAG 10.6.4/11.2/11.3 Millenium/11.6 Millenium, VAG 12.12. Wszelkie informacje na e-mail. Cena z wysyłką 170PLN. MPPS v12 cena z wysyłką 130PLN
Witam Was
Od ponad roku korzystam dokładnie z takiego zestawu ALAN 109 + SIRIO AS 100.
Jak dla mnie jest ok, ale może dlatego, że nie miałem do czynienia z innymi CB.
Zastanawiam się czy macie jakieś ciekawe patenty na montaż CB w Octavii 2 FL Combi.
Do niedawna jeździłem Passatem B5 Combi i tam radyjko idealnie wchodziło pod podłokietnik, bez zbędnych rewolucji w aucie.
Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz