Maicroft, może APEC?
Dynavin D95
Zwiń
X
-
W tym temacie dałem link co to radio może Dynavin [/quote]"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Hmm , mnie to wyglada jak te chinszczyny z alledrogo
co sklep to inna nazwa, ja nawet znanazlem chinska str producenta gdyz sam mysle nad takim radiem do o2 fl, pisalem o tym w temacie o peyiingu. Wiec podlanczam sie pod temat.
ps. Pisalem do jednego sprzed z allegro, odpisal ze pono jego kumpel z tym jezdzi w o2 FL i ma wizualizacje z pdc i klimy.
Natomiast z bt telefonicznym juz mi nikt na 100% nie gwarantowal ze bedzie czytac nazwy i numery kontaktow, czy tylko same nr...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alias27Zamontowalem. Nie wyświetla grafiki z klimy i z park asist. Podono maja zrobic poprawkę softu dla wlascicieli aut przed liftem i wtedy bedzie działać. Wyswietla za to temp. oleju i parę innych danych z komputera.
Na 99% w przyszłym tygodniu będę kupował i montował wiec napisze co działa w nim w O2FL
Dziś go oglądałem na sucho był podłączony i wygląda ładnie zobaczymy jak się będzie spisywał w praktyce
Mam pytanko w związku z tym mam teraz SWING i czy ramka będzie pasować czy muszę dokupić inną?"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alias27Radio z z triflexem wymaga wzmacniacza."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
Ile kosztowało? Ja mam ZENEC MC5600 i brakuje mi nawigacji... Zastanawiam się nad zmianą na chińczyka 8-calowego. Względnie dokupiłbym moduł do mojego Zenec'a - ale kosztuje tyle co Chińczyk....
Nad tym się zastanawiam: http://imageshack.us/g/252/background1l.jpg/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alias27Moze i przeplacilem , ale jestem leniwy i zbyt niecierpliwy , żeby w Cinach zamawiać.
Jeszcze się zastanawiam nad ERISIN 7" też ciekawie wygląda i jest w podobnej cenie tylko mam troszkę za daleko żeby po niego jechać.
Prosto z chin bym raczej nie kupił co z tego że tanio (tanio czasami wychodzi drogo)"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
To nie doczytałem ceny. W każdym tego typu można wgrać mapę jaką się chce (komu jaka pasuje) to że jest już w zestawie to w niczym nie przeszkadza.
Erisin"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
Re: re
Zamieszczone przez macekA można wiedzieć ile Cię to cacko kosztowało?
Jak się zdecyduje na D95 to kupie właśnie w Jaworznie.
alias27 napisz jak jest z obsługą wyświetlacza czy działa płynnie nie zacina się czy dotyk jest dobry i jak gra, masz z dvb-t czy bez??"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
Komentarz