montaż , obsługa, ukryte funkcje radia SWING w TOUR II
Zamieszczone przez szkoda
żesz w dupę widzę, że chłopaczyna wszystko zrobi, żeby się tylko pozbyć natrętów gapiących się na łapy
..no fakt, fortelarz siem zrobił niezgorszy.... :szeroki_usmiech pewnie do foldzwagena wozi coby ustawili bo to przesz cza umić...... :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez szkoda
jakby jeszcze nie ładował tych przeterminowanych tureckich rozrządów i nie lał przepalonego selektola to już zaczynałoby popachniewać prawdziwym warsztatem
no ba...zawsze to lepiej mnieć pasek z dalekiej przyszłości niźli ten przeterminowany...no ale cóż, chłopina końbinuje jak potrafi.... :wink: , a ten miksolowaty to rzeczywiście, żałość...... :szeroki_usmiech
Re: montaż , obsługa, ukryte funkcje radia SWING w TOUR II
Zamieszczone przez DJ MŁODY
:arrow: prośba o rozpiske kostki złącza FAKRA - pinów w radyjku Swing
Jeśli chodzi Ci o sprawdzenie czy radio działa to tutaj masz rozpiskę kostki (na samym dole VW). Miałem ten sam problem miesiąc temu. Ja nie podłączałem głośników a żeby odpalić radio musisz się wpiąć w złącze główne, pin 12 to masa a zasilanie 12v musisz podać na pin 15 i 16. Uważaj tylko żeby nie zrobić zwarcia bo mało miejsca jest.
chciałbym używać pamięci przenośnej USB tzn mam nagrane piosenki i chciałbym otwarzać za pomocą radia Swing
1) czy wystarczy kupić taki kabelek i będzie to działało
2) czy trzeba jeszcze coś modzić
3) jak duża pamieć bedzie obsługiwał
4) jak długi jest ten kabelek ( długość przewodu 27cm , czy są dłuższe)- gdzie zamontować 2 koniec tzn usb schowek , popielniczka , podłokietnik
5) a może potrzebny jest jeszcze Zestaw do montażu MDI nr kat 1Z0 051 592
tylko jak to wyglada i z czym to sie je ???
Kabel połączeniowy do MDI ze złączem USB
Kabel połączeniowy do interfejsu MDI do podłączenia pamięci flash i urządzeń multimedialnych do oryginalnego radia samochodowe / wbudowany w nawigacje SKODA.
Kod produktu: AZO800002
pozdrawiam Adam Octavia 2 - Tour II - Kosiarka Spontany Katowickie
chciałbym używać pamięci przenośnej USB tzn mam nagrane piosenki i chciałbym otwarzać za pomocą radia Swing
1) czy wystarczy kupić taki kabelek i będzie to działało
2) czy trzeba jeszcze coś modzić
3) jak duża pamieć bedzie obsługiwał
4) jak długi jest ten kabelek ( długość przewodu 27cm , czy są dłuższe)- gdzie zamontować 2 koniec tzn usb schowek , popielniczka , podłokietnik
5) a może potrzebny jest jeszcze Zestaw do montażu MDI nr kat 1Z0 051 592
tylko jak to wyglada i z czym to sie je ???
Kabel połączeniowy do MDI ze złączem USB
Kabel połączeniowy do interfejsu MDI do podłączenia pamięci flash i urządzeń multimedialnych do oryginalnego radia samochodowe / wbudowany w nawigacje SKODA.
1) nie wiem jaka jest orginalna wtyczka w samochodzie tour 2
2) kostaka ma być chyba 12 pinowa do zmieniarki
3) czy ta 12 pinowa kostka biała bedzie pasowała do radyjka czy trzeba rzeżbić
4) czy kostka org z samochodu nie bedzie sie gryzła z tą białą bedą obie pasowały na raz
5) radyjko widzi ta zmieniarkę czy trzeba coś ustawiać
6) koszta ponad 300 pln ??? czy warto
pozdrawiam Adam Octavia 2 - Tour II - Kosiarka Spontany Katowickie
1) nie wiem jaka jest orginalna wtyczka w samochodzie tour 2
quadlock
2) kostaka ma być chyba 12 pinowa do zmieniarki
tak
3) czy ta 12 pinowa kostka biała bedzie pasowała do radyjka czy trzeba rzeżbić
4) czy kostka org z samochodu nie bedzie sie gryzła z tą białą bedą obie pasowały na raz
nie wiem co tej biała kostka, jeśli chcesz podłączyć ten AZO800002 to brakuje całego MDI
6) koszta ponad 300 pln ??? czy warto
nie, dołożysz jeszcze 100 i masz bolero.
Sprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
DJ MŁODY, BOLERO ma wejście na karty pamięci SD - wg mnie lepsze i wygodniejsze niż USB, bo nie wystają zbędne gadżety typu pendrive.
Natomiast mogę sie zgodzić z argumentacją, że pendrive wygodniejszy, ale teraz zdecydowana większość laptopów ma wejście na kartę pamięci. Czy warto więc się bawić w pendrive'y? :-)
ma może ktoś fotkę wtyczki do radyjka jaka występuje w Turach 2
ale jesteś wygodny, napisałem Ci jak się nazywa ta kostka, taki problem wpisać w google?
Poza tym nie wiem po co chcesz się pchać w jakąś chińska zmieniarkę skoro za taka sama kasę masz Bolero, które wygląda o niego lepiej niż Swing i ma :
- dotykowy wyświetlacz
- zmieniarkę na 6cd
- slot na karty sd
- współgra z Maxidotem, czujnikami, klimą, BT itd.
Sprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
Komentarz