Zamieszczone przez bezduszny
CB mam i ja :)
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez QBAZamieszczone przez ZoltarPołączona z Hustlerem IC-100www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Sigma_74
-
Sigma_74
-
bezduszny
Komentarz
-
Sigma_74
-
bezduszny
Widać jestem ograniczony i nie trafiam za "regulaminowym sposobem myślenia" i przekazu informacji ... :P
Komentarz
-
Sigma_74
może nie, ale skoro tak twierdzisz ....
[ Dodano: Wto 05 Gru, 06 16:08 ]
pytanko
skoro antena jest zestrojona do samochodu to jak zmieniam radio tez musze ja stroić ../
[ Dodano: Sob 09 Gru, 06 18:15 ]
zmeniłem na radyjko JOHNY II niezłe, juz wypróbowałem ...
tylko nie wiem czy stroić antene czy nie ??
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sigma_74zmeniłem na radyjko JOHNY II niezłe, juz wypróbowałem ...
tylko nie wiem czy stroić antene czy nieO2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"
Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
bezduszny
Zamieszczone przez NEOrADEkA strojenie robi się czym? Antena ma swój własny układ czy radiem?
Posługiwanie się nim jest proste i każdy może to robić we własnym zakresie.
Komentarz
-
Sigma_74
ale ja nie chce miernika, chce tylko odpowiedzi, czy jak raz striłem antenę to musze ja stroic teraz tez do Jonny II ?
Komentarz
-
bezduszny
Antene się stroi zawsze do samochodu, przy zmianie radia nie powino się nic dziać.. ale nie zawadzi to sprawdzić
Komentarz
-
Sigma_74
Komentarz
-
eR_, To sie ciesz ze tylko tyle. Wczoraj po tym jak nic sie nie mozna bylo dowiedziec w Kraku bo jakis cymbal wlaczyl nadawanie i przylozyl mikrofon to ciagle lecial jakis lomot, w koncu do Staszka dzwonilem, zeby wsiadl do auta i mnie naprowdzil
BTW. Skrec tam tego RF-a, bo wczoraj przestawialem jak sprawdzalem SWR i potem jak odbiera - zapomnialem powiedziec
Komentarz
-
-
Maicroft, no slyszalem tego cyblala - jakis arab czy co - taka arabska muzyka, mysle ze to jakis dzieciak, bo przez chwile jakis dzieciecy glosik bylo slychac.
Maicroft, tak zec mi dostroil antenke ze hoho - Francuzow sciagam :diabelski_usmiechMax moc [KM/kW] 119.6/88.0
Max moment [Nm] 280 przy 1982 obr./min.
Komentarz
-
Komentarz