Symbol kostki i pinów w SWING

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sebastianpo
    Classic
    • 2011
    • 10

Zamieszczone przez Ferd
    Dlatego radzę, że jak ktoś ciągle ma coś do Octavii (boczki, silniki, wygłuszenie itp itd) to niech kupi sobie uczciwy samochód klasy D np. Insignię i niech cieszy się motoryzacją.
    Taak, jak ktoś ma 55k PLN, to niech kupuje Insignie za 90k PLN. Pozostawmy to bez komentarza, bo były kolega Ferd jest chyba z jakiejś innej planety lub innego wymiaru.

Mamy już dosyć tego bełkotu i dosyć trollowania wszystkich wątków o O3, TSI itd. Do niezobaczenia.
  • oki0302
    Drive
    • 2010
    • 85

Witam wszystkich

Czy ktoś może zna symbol kostki i pinów, po których idzie wyciszenie radia z zestawu głośnomówiącego w SWINGU. W STREAMIE wyciszenie jest w głównej kostce radiowej natomiast w SWINGU jest na jednej z dwóch takich małych, które się dokłada do tej głównej. Podłączyłem sobie zestaw CK7W ale nie znam symboli tej kostki i pinu i trochę mnie wpienia, że muszę z ręki przyciszać radio jak gadam przez tel.

Komentarz

• DJ MŁODY
      RS
      • 2007
      • 5908
      • Octavia II (1Z3)

:?:

pozdrawiam Adam
      Octavia 2 - Tour II - Kosiarka

Spontany Katowickie

Komentarz

• oki0302
        Drive
        • 2010
        • 85

To jest tylko schemat. Problem polega na tym, że te dwa górne "rządki" wymagają oddzielnych kostek, których u mnie w instalacji nie ma. Więc chce sobie je dokupić oddzielnie no i oczywiście piny też. Szukałem w ETCE i nie mogłem znaleźć.

Komentarz

• oki0302
          Drive
          • 2010
          • 85

Dzięki o to mi chodziło.

A jeszcze jedno pytanie.

Co jest na pinach TEL AF+/TEL AF- ??

Komentarz

Pracuję...