Dlatego radzę, że jak ktoś ciągle ma coś do Octavii (boczki, silniki, wygłuszenie itp itd) to niech kupi sobie uczciwy samochód klasy D np. Insignię i niech cieszy się motoryzacją.
Taak, jak ktoś ma 55k PLN, to niech kupuje Insignie za 90k PLN. Pozostawmy to bez komentarza, bo były kolega Ferd jest chyba z jakiejś innej planety lub innego wymiaru.
Mamy już dosyć tego bełkotu i dosyć trollowania wszystkich wątków o O3, TSI itd. Do niezobaczenia.
Czy ktoś może zna symbol kostki i pinów, po których idzie wyciszenie radia z zestawu głośnomówiącego w SWINGU. W STREAMIE wyciszenie jest w głównej kostce radiowej natomiast w SWINGU jest na jednej z dwóch takich małych, które się dokłada do tej głównej. Podłączyłem sobie zestaw CK7W ale nie znam symboli tej kostki i pinu i trochę mnie wpienia, że muszę z ręki przyciszać radio jak gadam przez tel.
To jest tylko schemat. Problem polega na tym, że te dwa górne "rządki" wymagają oddzielnych kostek, których u mnie w instalacji nie ma. Więc chce sobie je dokupić oddzielnie no i oczywiście piny też. Szukałem w ETCE i nie mogłem znaleźć.
Komentarz