Mapy V9 East i West do RNS510 i Columbusa
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
mapki w 100% prawdziwe, sprawdzona i przetestowana, działa bardzo dobrze. Pokrycie jest dużo dużo większe. Nareszcie mamy aktualna mape. Teraz tylko czekamy na West
Mam pytanko odnosnie planowania trasy w RNS510. Czy jest taka opcja, że zaplanuje sobie trase, wybiore jedną z trzech propozycji ale podczas jazdy pojade wedlug mnie lepsza drogą. I teraz - czy jest jakas opcja zeby RNS zapamietalo tą trasę którą ja pojechalem i zapisało aby następnym razem wybrać właśnie tą trasę?
Komentarz
-
Podesle ktos plik torrencika na [email protected] bo niestety cos z pirata pobrac nie moge
Arni
[ Dodano: Nie 23 Wrz, 12 21:55 ]
pojdzie to na 2660 ?
Komentarz
-
arni7, ściągnij od ruskichSprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
Komentarz
-
Ramzes 765
Ja w sofcie 4020 mialem po prawej stronie wybor 3 tras po wyznaczeniu
teraz na sofcie 4120 mam wybrana najszybsza po ustaleniu w menu najszybsza i za kazdym razem jak wyznacza trase-wyznacza najszybsza
Tak jest u mnie wiec u Ciebie powinno byc podobnie
Pozdr
Komentarz
-
-
-
-
-
Wielkie podziękowania znowu ode mnie w stronę kolegów z grupy VW. Piszę po raz kolejny ponieważ to dzięki Wam mam nowy soft i mapy. Mapa 7894 działa super. W Białymstoku poruszając się dzisiaj po mieście zauważyłem bardzo dużo zmian w stosunku do wersji 7693.
DZIĘKUJĘ
Komentarz
-
Nie chodzi mi o wyznaczanie trasy z 3 wariantami bo to caly czas bylo dostepne w RNS510 - ja chce zaplanowac sobie trase (obojetnie jaka) i pojechac po swojemu tak zeby RNS zapamietal moja trase i w przyszlosci poprowadzil tamtedy.Zamieszczone przez rodresoRamzes 765
Ja w sofcie 4020 mialem po prawej stronie wybor 3 tras po wyznaczeniu
teraz na sofcie 4120 mam wybrana najszybsza po ustaleniu w menu najszybsza i za kazdym razem jak wyznacza trase-wyznacza najszybsza
Tak jest u mnie wiec u Ciebie powinno byc podobnie
Pozdr
Komentarz
-
Ramzes, tak to Ci tylko w Era dobiorą
Nie znam takiej opcji niestety.
Przyłączam się do podziękowań ToMo - ode mnie również wielkie dzięki :szeroki_usmiech
Komentarz
-
Koledzy, jakie jest dokładnie hasło bo wpisuje: 2012iridium i "2012iridium" i w trakcie rozpakowywania wywala mi błędne hasło ....Pozdrawiam Roballo
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
-
-
Panowie, czy ktos z Was testowal mape V9 na softach 3xxx, czy jest to raczej tylko na soft 4xxx :?:
Komentarz
-
he he , zaraz wyjdzie 15 wersji map, kazdy doda RADARY, MC donald, KFS, czy LIDL i bedzie nazywał mape po swojemu i dodawał jej kolejny NR.
Po co komu Fotoradary CAŁEj EUROPY jak mapa ma pokrycie dla East Europe tylko ?
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Ale po co Ci radary na europe jak mapa jest tylko na wschodią cześć? Jedziesz do Rzeszowa i myslisz sobie - ciekawe czy na Ostende Ring w Brukseli jest jakis radar ?
Komentarz
-
Panowie, po wgraniu mapy V9 East i wrzuceniu własnych POI (radary i ograniczenia prędkości), wyświetlają się one na mapie, ale w poprzednich wersjach softu/mapy, ograniczenia prędkości wyświetlały się również na stałe w prawym-dolnym rogu mapy, teraz nie potrafię tego wymusić. :roll:
Komentarz
-
Andys, to było zależne chyba od kodowania RNS w bajcie 8http://chomikuj.pl/lusob/VCDS
Trochę plików do VCDS, zapraszam
Komentarz
Komentarz