Alternatywa zepsutego lasera w naszych radiach -xCarLink

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zbujo
    Classic
    • 2014
    • 13

Wiele rzeczy już widziałem na drodze i myślałem, że już nic nie jest mnie w stanie zdziwić, ale to co zobaczyłem będąc na gościnnych występach w Poznaniu mnie zszokowało.
    Korek... Podjeżdżam do Audi stojącego przede mną i mój mózg rejestruje coś co powoduje zapalenie czerwonego światełka - coś mi nie gra wewnątrz tego Audi. Przyglądam się uważniej i widzę że jakieś owady fruwają w środku - cała chmara! Po prostu aż czarno! :shock: :shock: Patrzę na kierowcę a on sobie spokojnie siedzi w tym specjalnym stroju pszczelarza, z takim dużym kapeluszem i siatką na twarzy :shock: :shock: :shock:

Gość wiózł rój pszczół... luzem :shock: :szeroki_usmiech ad: ad: ad:
  • Eddy
    Classic
    • 2012
    • 38

Witam.
    Tak jak w temacie. Co o tym sądzicie ? Czy z Nas już ktoś zakupił i użytkuje ten wynalazek ? Jeżeli tak to proszę o zdanie realcji z użytkowania.

In Progress...

Komentarz

• spacewalker
      Elegance
      • 2012
      • 940

Jak masz GW to kupuj. ja kupiłem jedno z Chin i bylo zkopane, odsyłania, itp, ale i tak było polowe tańsze niz w PL.
      Trafiają się ORG VW pułki w podłokietnik z wejsciem USB (zamiast zmieniarki) , a co org to org .

Komentarz

• Jaroslav92525
        Rider
        • 2009
        • 358
        • Octavia II (1Z3)
        • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez spacewalker
        Jak masz GW to kupuj. ja kupiłem jedno z Chin i bylo zkopane, odsyłania, itp, ale i tak było polowe tańsze niz w PL.
        A działa to w pełni z magistralą CAN ? Tzn. czy można sterować tym kierownicą MF ?
        Pozdrawiam,
        Jaroslav92525

-----------------------
        VAG ECONOMY czyli Skoda 1.6 MPI z LPG :-)

Komentarz

• spacewalker
          Elegance
          • 2012
          • 940

Nie słyszałem zeby taka zmieniarka działała po CAN. Po CAN to działa tylko MEDI-in.
          Sterowanie z kiery niczym się ma do CAN, bo sterujesz radiem, a radio przez CDC steruje zmieniarką.
          Chyba coś pomieszałes.

Komentarz

• sew1981
            RS
            S_OCP MemberModeratorr
            • 2009
            • 10917
            • Fiat

Eddy, widzę, że to też jest pod mfd skodowskie. Moim zdaniem jak sprzęt ma aux gdzieś z tyłu wejście, to lepiej dobry kabel wyciągnąć pod tapicerę z jackiem na końcu i mp3 dobrej jakości podłączyć. Będzie taniej, a myślę, że 4-8 gb muzy na mp3 styka. Ja tak mam od lat i wszystko dobrze współgra.
            Kabel mam gruby dobrej jakości i mp3 Sansy 4gb model San Disk. Jedyny minus, to wybieranie utworów, trzeba się przyglądać w małe urządzenie. Ale jakość dźwięku jest bardzo dobra, a aku w tym długo trzyma.
            Może nie jest to nowinka techniki, ale naprawdę godnie gra.
            Dla mnie największym szajsem i profanacją są te śmieszne transimery fm co przekazują dźwięk z mp3 do radia. Parę razy to słyszałem, jakość żenująca. A czego spodziewać się po fali radiowej. Już lepiej grały kaseciaki kiedyś na chromowej taśmie

Komentarz

• spacewalker
              Elegance
              • 2012
              • 940

Podciagnij sobie po AUX i :
              Podciagnij jeszcze zasilanie do tego Playera
              zmieniaj tracki z owego playera
              czyli jak go schowasz do schowka to powodzenia jednym slowem.
              Po co w takim razie gadanie o kierownicy multi ?
              Przeciez po AUX nic nie posterujesz.

ja mowiłem o czyms takim.

Cena powala. sam ledwo za 200zł pół roku temu to sprzedałem .

Komentarz

Pracuję...