Radio - O1 tour

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Goduntertan
    Classic
    • 2014
    • 2

Radio - O1 tour

Chciałem coś dodać ale nie dodam, bo Kazik się spina i wszystko psuje :cry:

Ale coś tam skrobnę (tylko trochę)

U nas na osiedlu mieszkał Kuba (może nadal mieszka? - nie wiem, wyprowadziłem się)
    Kuba zawsze chodził z psem, pracował jako "Ochroniarz" (gruby i brzydki), mieszkał sam i jako, że czasem miał trawkę i trochę kasy (my "uczniowie" na utrzymaniu rodziców) jakoś go tolerowaliśmy a bo to fajką poczęstował, a to lufka, a to piwko.

Pewnego dnia Kubuś wpadł na pomysł, że idzie na mecz Stomilu (lata 90), mecz się odbył i jak to po meczu afera i burda, Kuba tak wspaniale kibicował i wyszedł "na zewnątrz", podszedł do "karka" i pogratulował wspaniałego kibicowania "kark - kibicował naszym", niestety przez zaczepkę Kubuś dostał tak siarczystego kopa w dupę, że przez 3 dni nie przychodził na "ławeczkę" :lol:

Znajomy - Odbyte misje w Iraku, Syrii, były pracownik Służb Specjalnych ;-)
    Mały, brzydki i tu powiedzenie, że zjadł zęby na misjach się sprawdza bo szczerbaty (w trakcie robienia protezy), idziemy przez park, zaczepka jak u kolegi autora - daj zajarać, która godzina, daj na piwo be ble ble
    Gości było 4, widać, że osiedlowe cwaniaczki ale tylko w grupie, pojedynczo chodzili ze skuloną głową bo strach przed wpierdolem
    No to my olewka bo po co się "kumplować" z nimi, i jeden z nich wypalił "Ty mały szczerbaty mówię do Ciebie" no i kolega się odwrócił mówiąc - Czego?
    Zaczęła się pyskówka i jeden z nich podszedł do kolegi popychając go (tak Kazik da radę zrobić dwie rzeczy - iść i popchnąć), zrobiła się przepychanka z jednym z nich, ja z dala bo szkoda twarzy, no i kolega nie wytrzymał, jednym ciosem (JEDNYM) powalił typa na ziemię, reszta zrobiła :shock: bo jak to ich 4, nas dwóch gdzie ja bierny GAP, no to podbija drugi, strzał i gleba, trzeci strzał i gleba, czwarty uciekł.

Ogólnie nie ogarniam sztuk walk i innych tego typu pierdół i nie uważam, żeby w jakiś rażący sposób pomogło to w czymkolwiek ale widząc z jaką precyzją i szybkością uderza gość, którego szkolili do obrony i walki powiem Wam, że robi wrażenie.
    Niestety skrzywienie psychiczne, zboczenie zawodowe i to co gość widział w swoim życiu odcisnęło się na jego psychice dość mocno, po ostatniej misji w Kosowie powiedział, że nigdzie więcej nie jedzie.
  • @ndreo
    Classic
    • 2012
    • 3

Radio - O1 tour

Witam

jestem po obszernej lekturze dotyczącej radia do Octavi Mk1 Tour
    wybrałem kilka modeli, ale pomimo wszystko mam kilka pytań/wątpliwości:

podstawowe:
    1> czy będą pasowały?

2> na co muszę zwrócić uwagę (jakie "niespodzianki) mnie czekają przy montażu?

oto co znalazłem ....

a) http://allegro.pl/radio-skoda-octavi...783576771.html

b)

c)

d)

e)

3> które z w/w "czyta" MP3 ?

4> jaka jest różnica pomiędzy SYMPHONY z poz. b i poz c ?

5> czym różni się MELODY (poz d) od BLUES (poz e) ?

6> jaki model radia fabrycznie był montowany do O1tour (MY10) ?

Komentarz

• Arti_r1
      RS
      • 2008
      • 2626

radio d,e nie wejdzie Ci bo to jest z o2, radio b też chyba nie spasi. Radio c wejdzie na pewno, tylko że nie czyta mp3. Ori radio skody które czyta mp3 ma to napisane na panelu
      Wydaje mi się że radio b jest trochę większe niż 1din
      Fabrycznie było montowane radio c
      Fabryka Barw :]

Czarna O1 rs-line tdi
      Srebrna O2 Scout

DACAR.team

Komentarz

• @ndreo
        Classic
        • 2012
        • 3

Arti_r1
        Dziękuję za pomoc

co do radia (b) -> jest od Fabi -> http://xarchiwum.pl/radio-cd-skoda-s...496192704.html

ale myślałem, że to "wsjo ryba"

a co można by powiedzieć w kwestii radia (a) ???
        bo mnie by pasiło ze względu na zielone podświetlenie

zapomniałem dodać, że obecnie mam "zwykłe" radio z CD - SONY ze zdejmowanym panelem

Komentarz

• Arti_r1
          RS
          • 2008
          • 2626

Zamieszczone przez @ndreo
          a co można by powiedzieć w kwestii radia (a) ???
          a to że też podejdzie wymiarowo do O1. A jak wygląda jego specyfikacja w stosunku do ori Symphony to nie wiem. (chodzi mi o + i - dla grundig'a )
          Fabryka Barw :]

Czarna O1 rs-line tdi
          Srebrna O2 Scout

DACAR.team

Komentarz

Pracuję...