Nexus na Columbus

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • b8tz
    Rider
    • 2011
    • 368

Nexus na Columbus

Możliwe, że miał zwykły bandaż.
    Sprawdź opinie o lekarzach w okolicy na stronie znanylekarz.pl czy innej.
    W moim przypadku trzy lata temu poszedłem do przychodni. Zalecił zabieg przegrody.
    W ciągu dwóch lat zbierałem opinie od innych lekarzy i w tym czasie cały czas na leczeniu, krople, antybiotyki, i tak w kółko.
    Dwóch mówiło, że małe skrzywienie, aż w końcu czwarty również nakazał zabieg. Więc się zdecydowałem. Od tego czasu problemy z zatokami minęły, od roku bez antybiotyków.
  • gradek
    RS
    • 2010
    • 12879
    • Superb III (3V3)

Nexus na Columbus

Postanowiłem, że następnym zakupem do mojej O2 będzie zamiana obecnej navi MFD2 DX na RNS 510.
    Czy są potrzebne jakieś dodatkowe akcesoria oprócz RNS 510 i ramki do niego?

Jest SUPERB III 2.0 TDi CRLB STYLE 181,2 KM 413,9 Nm
    Były Szara Elegantka 2,0 CFHF 2.0 TDi BMM ELEGANCE
    Spoty Śląskie (Katowice i okolice)

Komentarz

• piotrek_gdy
      RS
      • 2008
      • 7723
      • Volkswagen
      • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

gradek, w zależności od rocznika auta może być wymagana wymiana gatewaya i jesli masz kierę multifunkcyjną to musisz zdawać sobie sprawe, że nie będzie działać siła głosu z kiery
      dodatkowo jak masz parktronik to moduł parktronika -opisane przez Grygego (masz w modach) jeśli chcesz by działał OPS
      nie będzie ci się wyświetlać też klima na wyświetlaczu

masz wątek o RNSie- tam szukaj odpowiedzi :wink:
      przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• adamzg
        Ambiente
        • 2008
        • 155

Re: Nexus na Columbus

Zamieszczone przez gradek
        Postanowiłem, że następnym zakupem do mojej O2 będzie zamiana obecnej navi MFD2 DX na RNS 510.
        Czy są potrzebne jakieś dodatkowe akcesoria oprócz RNS 510 i ramki do niego?
        ramka jak sie nie myle zostaje ta sama nexus ma identyczna. Kierownica bedzia dziala po odpowiednim kodowaniu ktory tez byl podany, a co do gatewaya to szukaj softu bez jego aktualizacji. reszta tak jak kolega pisal

Komentarz

• gradek
          RS
          • 2010
          • 12879
          • Superb III (3V3)

Mój CAN Gateway 1K0907530H, multifunkcje oczywiście mam, czujniki parkowania z tyłu również. Znakiem tego nie będzie widoczna temperatura na wyświetlaczu climatronica, a czy będzie gdzieś indziej wyświetlana?

Jest SUPERB III 2.0 TDi CRLB STYLE 181,2 KM 413,9 Nm
          Były Szara Elegantka 2,0 CFHF 2.0 TDi BMM ELEGANCE
          Spoty Śląskie (Katowice i okolice)

Komentarz

• sesik
            RS
            • 2006
            • 2165

Naprawdę nie można użyć szukajki, jest osobny wątek o rns tam się wszystkiego dowiesz
            Best ET = 13.666
            Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
            PerfectService by DGW

http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
            http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/

Komentarz

Pracuję...