Radio blues

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Darekqq
    Classic
    • 2010
    • 19

Radio blues

mam prośbę- czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jakiegoś mechanika albo serwis - chciałbym sprawdzić auto przed zakupem
    pacjent- audi a4
    proszę o info na PW
    z góry dziękuję
  • mati8201
    Rider
    • 2009
    • 347

Radio blues

Witam
    Jakieś 4 miesiące temu odebrałem swoją Octavie II FL z salonu miałem w niej fabrycznie zamontowane Radio BLUES ostatnio wymieniłem radio na swinga (chciałem radio 2 din)
    zwróciłem się do salonu skody o podanie nr PIN otrzymałem go bez problemu mailem chciałem zapytać jak mogę sprawdzić poprawność tego kodu ponieważ chciałbym sprzedać radio i zeby pożniej sie nie okazało że PIN jest nie poprawny

Komentarz

• Michael_1
      Drive
      • 2012
      • 48

Jak otrzymałeś kod z ASO to jest poprawny... podłącz do innej octy to sprawdzisz.

Komentarz

• mati8201
        Rider
        • 2009
        • 347

ja otrzymałem takiego maila

Szanowny Panie

Kod radia 3088 (jeżeli nie będzie pasował kod należy sprawdzić po podłączeniu komputera).

Z poważaniem

i z tad sie zastanwaiam czy napewno to ten a czy jest szansa sprawdzenia kodu inna niż podłączenie do innej octavi np pod zasilacz

Komentarz

• Michael_1
          Drive
          • 2012
          • 48

Tak można, kiedyś mi tak koleś RNS510 sprawdzał, że podłączył pod zasilanie.

Dziwne, że nie mają pewności, mi w ASO kilkanaście razy wyszukiwali po nr VIN auta + nr seryjny radia i zawsze pasował.

Komentarz

• mati8201
            Rider
            • 2009
            • 347

no własnie podpiałem swoje radio pod akumaltor mase podpiąłem i +12 na pod radiuo tam gdzie pisze +UAB i +12 pod radio tam gdzie pisze + i nic radio nie startuje tzn nic sie nie dzieje nie trzeba cos podpinac pod CAN

Komentarz

Pracuję...