Proszę o podpowiedź.
Mój rns mimo zmian softu ma wciąż mały problem.
W trasie gubi stacje i nie przełacza na kolejny nadajnik.
Czy to Zetka czy RMF. Ustawiałen różne opcje i lipa.
Pewnie to jakiś szczegół - proszę o info
BYŁA O1 - 1.9 TDI 110KM BYŁA O2 - 1.9 TDI 140KM 305Nm - by Zaprzal JEST PASSAT B6 - 2.0 TDI CR 140KM
Więc po kolei:
Rns dostawiany - był stream,
3T0 035 680 - 06.2009 - SW4120
Modułu anteny nie znam
- ale mam błąd w radiu z powodu jak gdzieś czytałem że posiadam jedną antenę.
AF - nie zanalazłem (chyba że piszesz o rds -automatycznym)
jeśli nie to daj info gdzie to jest.
BYŁA O1 - 1.9 TDI 110KM BYŁA O2 - 1.9 TDI 140KM 305Nm - by Zaprzal JEST PASSAT B6 - 2.0 TDI CR 140KM
A fakra załatwi temat?
Błąd mam:
00821 - Antena 2 for Radio (r93)
- jak pisałem w necie znalazłem że chodzi o jedną antenę,
ale czy to ma wpływ na gubienie stacji?
Wszystko inne śmiga super.
Ewentualnie możesz się szarpnąć na 5P0035225, powinno jeszcze wzmocnić FM.
Jakbyś się zdecydował to daj znać jakie efekty
Generalnie nie mam problemu z sygnałem - problem jest w trasie,
kiedy nie przeskakuje na inną częstotliwość tej samej stacji.
Właśnie szukam Fakra - jak założę i pojadę w trasę - dam znać.
Szukałem w necie tego 5P0035225 - za wiele tego nie ma - tylko dość spore ceny
- to wzmacniacz sygnału?
a u mnie Trinax :wink:
nie chodzi mi przy tym co jest w spisie treści ale w momencie uruchamiania navi przy uprzednio włączonym (przed wyłączeniem silnika) navi na MaxiDocie
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Witam. Dołącze się do tematu. U mnie jest identyczny problem jak u RobSto po takiej samej zamiance ze Stream na Columbusa . Odnośnie przejściówki Fakro to rozumiem ze ma być taka?http://allegro.pl/adapter-antenowy-r...908587773.html
Czy do niej trzeba podpiąć drugą antene? U siebie także nie znalazłem funkcji AF.Ktoś wie gdzie ją znaleść?
I jeszcze jedno pytanie do RobSto. Czy u ciebie wyświetla Kontakty z telefonu na RNS? bo wczesniej mi na MaxiDocie pokazywał a teraz nie ma bo przejął to RNS ale mi nie pokazuje. Pewnie to problem starego bluetootha?
Witam. Dołącze się do tematu. U mnie jest identyczny problem jak u RobSto po takiej samej zamiance ze Stream na Columbusa . Odnośnie przejściówki Fakro to rozumiem ze ma być taka?http://allegro.pl/adapter-antenowy-r...908587773.html
Czy do niej trzeba podpiąć drugą antene? U siebie także nie znalazłem funkcji AF.Ktoś wie gdzie ją znaleść?
I jeszcze jedno pytanie do RobSto. Czy u ciebie wyświetla Kontakty z telefonu na RNS? bo wczesniej mi na MaxiDocie pokazywał a teraz nie ma bo przejął to RNS ale mi nie pokazuje. Pewnie to problem starego bluetootha?
AF znalazłem u ukrytym menu - przytrzymaj setup - AF mam włączone.
Kontakty i połączenia wyświetla u mnie nie tylko na RNSie - mam nowy moduł BT, który nie obsługuje "starych" zegarów.
Zamieszczone przez jago7270
piotrek_gdy, u mnie też wyświetla RNS TRINAX,ciekawe jak jest u innych?
Zróbcie foto co wam wyświetla - nie zaobserwowałem żadnego TRINAXA.
mar256, ta przejściówka rozwiązuje problem.
Jak masz problemy z odbiorem fm to kup to co wkleiłem na poprzedniej stronie
Generalnie to u mnie jest tak. np jestem we wrocku tam znalazłem rmf. pojechałem 100km nagle rmf przestało działac. przełączyłem na zet i z powrotem na rmf i juz działa. No i tak mi to sie powtarza.
RobSto, ustawiasz w menu MaxiDota navi(kompas albo strzałki na zegarach)
wyłączasz zapłon, czekasz aż auto się uśpi(najlepiej po nocy sprawdź)
jak ponownie włączasz auto to co wyświetla ci się na zegarach?
bo u mnie i u jago7270 napis
RNS TRINAX poczym ponownie pojawia się kompas
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz