Moim skromnym zdaniem ringi w aucie, które nie posiada ich w standardzie = Mega WT :lol:
[OT] profesjonalne kable glosnikowe i zasilajace car audio
Zwiń
X
-
[OT] profesjonalne kable glosnikowe i zasilajace car audio
Czy robiac instalacje w aucie zostaly komus jakies scinki kabli (okolo 50cm) jakiegos kabla o duzym przekroju (z miedzi beztlenowej - najlepiej) Potrzebuje moj znajomy do celow zupelnie innych niz Wy je wykorzystujecie tzn - modelarskich, w zupelnosci wystarczy mi/jemu 1 (jeden) kabelek o dlugosci nie wiekszej niz 50cm - moze byc uszkodzona izolacja - nie ma to zadnego znaczenia i tak bedzie sluzyl jako dawca setek metrow lin na okretach w skali 1:XXX z checia odbiore w Wawce
Pytam o kabel lepszej klasy bo tam pojedyncze druciki sa zdecydowanie mniejszego przekroju.nasza droga: www.wpzs.pl
-
-
104 cm 2x4mm2 OFC by ACR. supercieniutkie druciki. Zaden hajend zwykły prawdziwy OFC.
placilem bodajze 15z za metr. mogę oddac w dobre rece - cene podałem informacyjnie aby bylo wiadomo ze to prawdziwy ofciak. (oddam darmo )
jak odpowiada tp podaj na priv adres.
ps. zakładałes audio w tojce? tez bede mial a nie wiem jak wyglądają drzwi przy wygłuszaniu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Adamups. zakładałes audio w tojce? tez bede mial a nie wiem jak wyglądają drzwi przy wygłuszaniu
ale smiem stwierdzic ze lepiej gra w serii niz seria w o1
adres puszczam na PW - a odpowiada jak najbardziej (nawet za dlugi jest )nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
Komentarz