[OT] profesjonalne kable glosnikowe i zasilajace car audio

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pawel271182
    Drive
    • 2007
    • 62

Moim skromnym zdaniem ringi w aucie, które nie posiada ich w standardzie = Mega WT :lol:
  • Jabar1975
    RS
    • 2006
    • 3331

Czy robiac instalacje w aucie zostaly komus jakies scinki kabli (okolo 50cm) jakiegos kabla o duzym przekroju (z miedzi beztlenowej - najlepiej) Potrzebuje moj znajomy do celow zupelnie innych niz Wy je wykorzystujecie tzn - modelarskich, w zupelnosci wystarczy mi/jemu 1 (jeden) kabelek o dlugosci nie wiekszej niz 50cm - moze byc uszkodzona izolacja - nie ma to zadnego znaczenia i tak bedzie sluzyl jako dawca setek metrow lin na okretach w skali 1:XXX z checia odbiore w Wawce
    Pytam o kabel lepszej klasy bo tam pojedyncze druciki sa zdecydowanie mniejszego przekroju.
    nasza droga: www.wpzs.pl

Komentarz

• Adamu
      L&K
      • 2006
      • 1384

goły(miedz) czy ocynkowany?

Komentarz

• Jabar1975
        RS
        • 2006
        • 3331

miedz :diabelski_usmiech

Komentarz

• Adamu
          L&K
          • 2006
          • 1384

104 cm 2x4mm2 OFC by ACR. supercieniutkie druciki. Zaden hajend zwykły prawdziwy OFC.
          placilem bodajze 15z za metr. mogę oddac w dobre rece - cene podałem informacyjnie aby bylo wiadomo ze to prawdziwy ofciak. (oddam darmo )
          jak odpowiada tp podaj na priv adres.

ps. zakładałes audio w tojce? tez bede mial a nie wiem jak wyglądają drzwi przy wygłuszaniu

Komentarz

• Jabar1975
            RS
            • 2006
            • 3331

Zamieszczone przez Adamu
            ps. zakładałes audio w tojce? tez bede mial a nie wiem jak wyglądają drzwi przy wygłuszaniu
            cos ty w sluzbowe jedyna inwestycja to cb radio
            ale smiem stwierdzic ze lepiej gra w serii niz seria w o1
            adres puszczam na PW - a odpowiada jak najbardziej (nawet za dlugi jest )

Komentarz

• Adamu
              L&K
              • 2006
              • 1384

Jabar1975, ja też zostałem uszczęśliwiony służbowcem. skodzinka ma całkiem całkiem audio (sprzęt + wygłuszenie łącznie z podłogą) więc pomimo radości z nowego auta czuję też smutek.

choć znając mnie zapewne jakaś dyskretna instalka się znajdzie )

Komentarz

Pracuję...