bzyq_74, tak jak mówi Maicroft, w sterowniku radia 56 należy włączyć bit 7 bajtu 7 (BAP).
RNS510 - SW5269
Zwiń
X
-
Witam
mam "mały" problem ... chciałem dzisiaj wgrac 5269 zgrałem obraz na płyte ( probowałem juz 3 roznych) i mam ten sam bład ... plyta jest zaczytywana i w miejscu gdzie powinna byc opcja "OK" lub "CANCEL" to ja odrazu mam SWL ERROR .... czego to moze byc przyczyna ?
nawet nie probuje wgrywac RNS tego softu ...
mam wersje D ... i obecnie 5218 ... przed wgraniem 5218 identyfikował sie jako 680D ... po 5218 jako 680L ... czemu tak ? i czy to moze byc przyczyna niecheci do 5269 ?
Komentarz
-
-
Wgrywałeś 5269 zwykły (dla nowych wersji RNS-a) czy z modowaną dla starych tzn 5269 mtv ?
SW nagrywałem na CD w progranie imgburn z prędk. x4 (dawałem mu x1 ale nagrywarka przechodziła na x4), ale nagrało dobrze.
Wczoraj kolega właczał VCDS-em "secret menu" i zmieniło mi wersję z B na G :roll:
Komentarz
-
-
bede zmuszony wgrac ta mtv .... w teorji powinna pojsc ta oryginalna ale jakos niechce ... choc według info C10 powinna pojsc ... a nie idzie ....
płyte ma DVD-RW SONY ... idealnie wchodza z niej softy ... juz 4 wgrałem z niej .. dopiero teraz powstał problem ... ale to raczej nie jej wina bo inne płyty i ten sam błąd ... wyglada to tak jakby faktycznie radio odmawiało tego softu ....
nic pozostaje mtv ...
Komentarz
-
-
Czy to normalne że po wgraniu tego softu nawi nie wskazuje aktualnej pozycji? Uparła się na jakąś niemiecką dziurę i jeżdżenie po osiedlu nie pomaga - uparcie pokazuje ten sam punkt. W pozycji pokazuje mi 3-4 satki na 5/6 dostępnych i dupa
[ Dodano: Czw 17 Paź, 13 09:11 ]
Jak trochę pojeździłem to ruszyło i od razu satelit naliczył 6-8 na 10
Komentarz
-
-
Witam wszystkich.
Czy ktoś z Was wgrywał nowy soft 5269 do starej nawi:
Pierwotnie było:
Delivery part number: 1Z0035680A
HW Version: H04
SW Version: 1004
HW Vehicle: 0xC001
Teraz po SW 4120A od Kedziora jest:
Delivery part number: 3T0035680B
HW Version: H04
SW Version: 4120
HW Vehicle: 0xC001.
Czy da radę wgrać jakiś 5269 (mtv lub inny) i czy trzeba będzie na nowo przeprowadzić kodowanie?
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marbabbzyq_74, w przed FL to nie zadziala. Te zegary obsluguja protokol DDP a nie BAP. Potrzebna bedzie latka. Tylko poki co nikt chyba jeszcze tego nie wgrywal do MD i kiery przed FL. Trzeba poczekac na nowa latke lub kombinowac ze stara.
Komentarz
-
-
A jak z kodowaniem??
Jak zmiany do 5269
Zaraz bedzie jak z AM co tydzien cos nowego
Tak na przyszlosc bardzo PROSZE o wiecej info
nie tylko jaka wersja
ale
jakie zmiany
jak dziala (testowane / nie testowane)
potrzebne kodowanie lub nie
Uporzadkuje to wszystko i nie bedzie lawiny pytan pozniej
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rodresoA jak z kodowaniem??
Jak zmiany do 5269
Zaraz bedzie jak z AM co tydzien cos nowego
Tak na przyszlosc bardzo PROSZE o wiecej info
nie tylko jaka wersja
ale
jakie zmiany
jak dziala (testowane / nie testowane)
potrzebne kodowanie lub nie
Uporządkuje to wszystko i nie bedzie lawiny pytan pozniej-= BXE Power =-
Komentarz
-
Komentarz