ja bym powiedział, że nawet +20
Wymontowanie sterownika Bluetooth
Zwiń
X
-
Wymontowanie sterownika Bluetooth
Witam
Mam okazję wymontować z sprzedawanej skody sterownik bluetooth i mikrofon żebym mógł sobie przełożyć do swojej Oktawki.
Proszę o informację czy wystarczy tylko wypiąć moduł w starym samochodzie i mikrofon a potem podłączyć i zaadaptować w moim samochodzie czy muszę przed wypięciem tego modułu wylogować go jakoś (tak robiło się np w OPLU).
Wiem że potrzebuję jeszcze kable ale kabli niestety nie mogę wyciągnąć bo samochód idzie do sprzedaży więc dostałem tylko zgodę na wyciągnięcie mikrofonu i modułu bluetooth.
Wszelkie wskazówki co do takiej operacji mile widziane.
Dziękuje
-
-
yataman, nic nie muszisz wykodowywać- ale warto wywalić go z gatewaya bo nowemu właścicicelowi auta będzie siało błędami
wystarczy wyjąć spod siedzenia - weź też osłonę, mocowanie i antenę jeśli jest
wiązka mikrofonu idzie po słupku więc tak naprawdę dałbyś radę i całą wiązkę wyciągnąć :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
to się nie opłaca, bo moduł metalowy to standard
wyjęcie mikrofonu i anteny to rozbieranie conajmniej słupka
także nie wiem czy to warte jest tego->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Dziękuje wszystkim za odpowiedzi i rady.
[ Dodano: Czw 26 Wrz, 13 19:38 ]
Dobra sterownik, antena i mikrofon wymontowany
Steronik ma numer
1Z0035729B
Ktoś może mi powiedzieć jakie wiązki muszę dokupić żeby to połączyć?
Ewentualnie kto podjąłby się tego żeby mi to zrobić na Śląsku bądź w okolicach oczywiście za pieniądzory.
Komentarz
-
Komentarz