Witam
Mam okazję wymontować z sprzedawanej skody sterownik bluetooth i mikrofon żebym mógł sobie przełożyć do swojej Oktawki.
Proszę o informację czy wystarczy tylko wypiąć moduł w starym samochodzie i mikrofon a potem podłączyć i zaadaptować w moim samochodzie czy muszę przed wypięciem tego modułu wylogować go jakoś (tak robiło się np w OPLU).
Wiem że potrzebuję jeszcze kable ale kabli niestety nie mogę wyciągnąć bo samochód idzie do sprzedaży więc dostałem tylko zgodę na wyciągnięcie mikrofonu i modułu bluetooth.
Wszelkie wskazówki co do takiej operacji mile widziane.
yataman, nic nie muszisz wykodowywać- ale warto wywalić go z gatewaya bo nowemu właścicicelowi auta będzie siało błędami
wystarczy wyjąć spod siedzenia - weź też osłonę, mocowanie i antenę jeśli jest
wiązka mikrofonu idzie po słupku więc tak naprawdę dałbyś radę i całą wiązkę wyciągnąć :wink:
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Wiązkę, kupisz na Allegro za ok. 100 - 120 zł. Wyciągaj mikrofon i moduł, no i ewentualnie jak możesz obudowę modułu i będziesz miał oryginalny zestaw GSM w swojej Octavii.
Komentarz