iras0579, moduł sterujący szybami ,lusterkami i zamkami jest zintegrowany wraz z silniczkiem podnoszenia szyb kierowcy i musiałbyś odłączyć kostkę i zobaczyć czy nie jest zielone w środku i jak wygladają piny w tym silniczku o czym napisał kolega michalrh, .ok
witam dzis rozebralem tapicerke i wymontowalem cały moduł sterujący niestety kostka którą się wpina w moduł czysta i tak samo PINy w module kompletnie brak zabrudzeń, wymontowałem i teraz ni mam sterowania wcale w drzwiachprzewody sprawdzilem tez zadnych zlaman nie widac czy peknic. Może ktoś zna namiary na kogoś kto może przegłądnąc ten moduł i ew. polutowac w Poznaniu . w załączniku fotki
Witam wszystkich Od kilku dni mam problem. Posiadam Skode Octavie II z RNS 510 i naglosnieniem sound system. po wgraniu przezemnie softu pl 2660 Gdzie wszystko poszlo gladko. Po instalacji stracilem calkiem dzwiek w glosnikach Prosze o rady jak to zobic i czym?? co mi potrzebne do korekty tego
Tak kolego ale mam vcds i mam kabelek taki z allegro za pare zlotych ale to sie wgl nie laczy. A jesli juz zalatwie kabelek to jak ustawic to na tip top??
A ile Kolego mozna dac za taka robote??bo nawet nie orientuje sie w cenach. Dzwonilem do kilku znajomych ale oni nie maja wgl pojecia jak to skonfigurowac. Z gory dziekuje za zainteresowanie sie mom postem
Tu masz listę http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=53257
Trzeba sprawdzić zakodowanie twojego RNS - prawdopodobnie wgranie tego softu wykasowało ci ustawienia.
Cena - sądzę, że wystarczy piwo lub cola :diabelski_usmiech
Komentarz