tweetery na tylnej kanapie(jak to jest )

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • buldoggg
    Classic
    • 2017
    • 0

Zamieszczone przez pstrykacz
    Także nie wiem czemu mi mrugali z naprzeciwka. Nawet miśki
    pewnie z zazrdości bo
    Zamieszczone przez pstrykacz
    świecą w pizdeczkę
  • buldoggg
    Rider
    • 2014
    • 347
    • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

witam chciałem zainstalować tweetery na drzwiach(tylna kanapa) pytanie jest czy wystarczy kupić tweety i podłączyć ? chodzi mi o to czy kable są już podprowadzone czy nie ?

Komentarz

• Bartek.K
      Rider
      • 2012
      • 396

Ja mam już fabrycznie je podłączone ale nie grają. I zastanawiam się dlaczego
      Nie ma rzeczy niemożliwych,są tylko trudne do wykonania.

Komentarz

Bartek.K, ori czesto siadaja po dluzszym czasie, u mnie wysraly sie prawie wszystkie w krotkim czasie.
        buldoggg, sciag oslonki i zerknij, instalacja powinna byc, chodz nie dam sobie glowy uciac (nie znam ambiente). Pozatym musisz dopasowac tweetery bo kratki maja wypustki w ktore ori tweeter wchodzi i albo podpasujesz podobnego, albo musisz przerobic jakos (odcinajac/skracajac wypustki), jest tam nie za duzo miejsca jeszcze ciegno od rygla przechodzi.

[ Dodano: Sob 01 Lut, 14 09:42 ]
        aha jeszcze cos, ja tam mam tweetery, ale szczerze to wolalbym porzadne z przodu, tylko ze tam najlepiej przerobic oslony jak niektorzy to robia by zwrocic je do "sluchacza", fabryczne usytuowanie jest kiepskie. Tweeter z tylu masz zaraz kolo ucha, czasem bywa drazniacy :diabelski_usmiech

Komentarz

• buldoggg
          Rider
          • 2014
          • 347
          • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

tak,mogą drażnić ale to potem wyreguluje sobie w radiu żeby było odrobinę ciszej.może ktoś wypowie się kto ma octe 1 w wersji ambiente (moj to 2004r) lub wie czy jest instalacja czy nie.

[ Dodano: Sob 01 Lut, 14 12:07 ]

oryginalne takie jak w skodzie ?

Komentarz

to napewno nie sa oryginalne, ale z drugiej strony oryginalnych nie polecam. w oryginalnej instalacji sa fabryczne wtyczki wiec trzeba przerabiac mniej lub bardziej inwazyjnie.
            jesli chcesz regulowac, to musisz przyciszyc caly tyl w radiu.

Komentarz

• Rob79
              RS
              • 2011
              • 2524
              • Octavia I (1U2)
              • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

Mam ambiente z 2003 i nie ma w tylnych drzwiach żadnych przewodów głośnikowych a rozebrałem całe drzwi bo robiłem panele na drzwi i montowałem separowany zestaw 16stek.
              Robert

Komentarz

• buldoggg
                Rider
                • 2014
                • 347
                • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

w takim razie oleje to,ponieważ nie chce mi się bawić z czymś takim,a i tak jestem zawsze z przodu

Komentarz

Pracuję...