Blaupunkt London MP35

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • KzaM
    Drive
    S_OCP Member
    • 2007
    • 56

Blaupunkt London MP35

Zamieszczone przez Janusz
    Pozdro dla Francy ktoremu wczoraj wsadzilem kartke za szybe w Galeri Mokotow :szeroki_usmiech
    kartka odebrana instrukcje w trakcie wykonywania pozdrawiam rowniez
  • JaroSz
    Ambiente
    • 2006
    • 166

Blaupunkt London MP35

W poprzednim moim radiu marki JVC (które spodobało się kolegom na Litwie) była taka fajna funkcja, że jak leciały wiadomości, to radio samo się podgłaśniało, a jak w tym czasie był odtwarzany CD, to przełączało się automatycznie na radio i po zakończeniu wiadomości wracało do odtwarzania CD.

Niestety w Blaupunkt London MP35 nie mogę tej funkcji znaleźć. Albo jej nie ma, albo ja taki niekumaty jestem. A facet w sklepie przekonywał mnie, że Blaupunkt to Blaupunkt ....
    JaroSz
    Octavia 1.9 TDI '02 (podobno po chip-tuningu)

Komentarz

• ===Tomy===
      Rider
      • 2006
      • 552

Re: Blaupunkt London MP35

Zamieszczone przez JaroSz
      W poprzednim moim radiu marki JVC (które spodobało się kolegom na Litwie) była taka fajna funkcja, że jak leciały wiadomości, to radio samo się podgłaśniało, a jak w tym czasie był odtwarzany CD, to przełączało się automatycznie na radio i po zakończeniu wiadomości wracało do odtwarzania CD.

Niestety w Blaupunkt London MP35 nie mogę tej funkcji znaleźć. Albo jej nie ma, albo ja taki niekumaty jestem. A facet w sklepie przekonywał mnie, że Blaupunkt to Blaupunkt ....
      Masz na myśli f-nkcję:
      EON - Enhanced Other Networks Information - odbierana aktualnie stacja może przesyłać informacje dotyczące innych programów. Przykładowo, gdy odbierana właśnie stacja nie nadaje komunikatów drogowych, w momencie pojawienia się komunikatu w innym programie radio automatycznie potrafi się przełączyć na ten program.

Z opisu MP35 ma wsparcie RDS-EON i PTY więc kwestia odpowiedniej aktywacji opcji w sekcji dla radia. Swojego czasu miałem MP73 i też się takowej naszukałem.
      Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
      Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
      Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Komentarz

Pracuję...