Zamieszczone przez Janusz
Blaupunkt London MP35
Zwiń
X
-
Blaupunkt London MP35
W poprzednim moim radiu marki JVC (które spodobało się kolegom na Litwie) była taka fajna funkcja, że jak leciały wiadomości, to radio samo się podgłaśniało, a jak w tym czasie był odtwarzany CD, to przełączało się automatycznie na radio i po zakończeniu wiadomości wracało do odtwarzania CD.
Niestety w Blaupunkt London MP35 nie mogę tej funkcji znaleźć. Albo jej nie ma, albo ja taki niekumaty jestem. A facet w sklepie przekonywał mnie, że Blaupunkt to Blaupunkt ....JaroSz
Octavia 1.9 TDI '02 (podobno po chip-tuningu)
-
-
Re: Blaupunkt London MP35
Zamieszczone przez JaroSzW poprzednim moim radiu marki JVC (które spodobało się kolegom na Litwie) była taka fajna funkcja, że jak leciały wiadomości, to radio samo się podgłaśniało, a jak w tym czasie był odtwarzany CD, to przełączało się automatycznie na radio i po zakończeniu wiadomości wracało do odtwarzania CD.
Niestety w Blaupunkt London MP35 nie mogę tej funkcji znaleźć. Albo jej nie ma, albo ja taki niekumaty jestem. A facet w sklepie przekonywał mnie, że Blaupunkt to Blaupunkt ....
EON - Enhanced Other Networks Information - odbierana aktualnie stacja może przesyłać informacje dotyczące innych programów. Przykładowo, gdy odbierana właśnie stacja nie nadaje komunikatów drogowych, w momencie pojawienia się komunikatu w innym programie radio automatycznie potrafi się przełączyć na ten program.
Z opisu MP35 ma wsparcie RDS-EON i PTY więc kwestia odpowiedniej aktywacji opcji w sekcji dla radia. Swojego czasu miałem MP73 i też się takowej naszukałem.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Komentarz