Kupię 4 szt felg do Skody 16" 5x112 w dobrym stanie z oponami (dobrymi) lub bez, najchętniej Crateris, Ilias
odczytywanie MP3 przez radio
Zwiń
X
-
odczytywanie MP3 przez radio
Mam takie pytanko. Mam Kenwooda - taki zwykły budżetowy. Mam też zgrane około 300 piosenek MP3 do jazdy w trasy dla młodego głównie. Mam taki problem. Jestem na 100 % pewny, że do ilości plików 150 - 200 w czasie jazdy przechodziły wszystkie piosenki. Jak dobiłem ponad 300, to po około 200 iluś piosenkach odczytuje znowu te same. A pozostałych nie. Pen ma 4 GB i jest dużo wolnego miejsca.
Czy to może być wina numeracji plików?
Mam od 1 itd.pozdrawiam - Darek
-
-
ruwado, a piosenki masz pokatalogowane, czy wrzucone w jeden katalog? może tutaj leży gdzieś problem.
W poprzednim samochodzie, gdzie miałem pioneera z gniazdem USB miałem tam wpiętego pena 4Gb wypełnionego po ostatnie mega piosenkami w katalogach i nie było problemu z odtwarzaniem któregoś katalogu. A tych piosenek chyba było więcej niż 300sztuk.
Z numeracjami się wogóle nie bawiłem, wrzucałem tak jak byłe całe katalogi, nawet z okładkami itd. bo tak było prościej i wygodniej, aby tego nie usuwać.
Komentarz
-
-
ruwado, nie wiem jak jest u Ciebie, ale kiedyś na jakimś urządzeniu właśnie pamiętam że musiałem dawać w zależności od ilości numerków w cyfrze z zerami numeracje, żeby było pokolei np. 01,02,03 itp jak masz 3 cyfrowe to może warto zapodać 001, 002 itp. Ale wątpie,że w tym tkwi problem ilości odczytywanych z pena kawałków, może najwyżej odczytywać na zasadzie że np. po 19 kawałku zapoda 2 kawałek, a po 29 będzie dalej leciał wszystkie z "2" na przodzie itd., jak nie dasz tych "0" i masz w jednym katalogu to może być bajzelik poprostu, ale to zależy od urządzenia, niektóre go robią, inne nie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981po 19 kawałku zapoda 2 kawałek,
Zamieszczone przez sew1981jak nie dasz tych "0" i masz w jednym katalogu to może być bajzelik poprostu, ale to zależy od urządzenia, niektóre go robią, inne nie.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
ruwado, szybciej bedzie jak podzielisz to na dwa katalogi po 150 kawalkow. Mysle ze tu jest problem.Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Gość
zadam inne pytanie, jak duze pendrive odczytuje radio?? bo czesto jest do iles tam GB, chociaz 4 GB powinno ogarniac.
Komentarz
-
Gość
mnie clarion odczytywal do 8gb, moze ten kenwood czyta mniejsze niz 4 gb i dlatego sie tak dzieje, chociaz nie wiem czy gdyby tak bylo to nie powinno wogole odczytywac. zreszta latwo w necie sprawdzic, zobacz ile ten model moze odczytac max.
Komentarz
Komentarz