jak mam PA to nic nie słychać jak mam wyłączone PA to jak ucho przystawie do głośniczka to coś szumi ale bardzo cicho.... i dźwięk nie reaguje na potencjometr.
cb zakłocane przez radio.
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
Sigma_74
cb zakłocane przez radio.
własnie jak w temacie, jak odpale mocniej radio to tak jak gra tak szumi mi CB, jak dam na ASC to wycina to i jest dobrze, ale jak kazde ASC rwie końcówki wiec go nie używam, wiem ze jak CB to nie radio głośno, ale nieraz musze dac radio na minimum żebym mógł pogadać przez cb, nie wspomnę że jak jade i chce być na nasłuchu to musze radio ściszać i to mnie wkurza.
skala która jest na podziałce w radiu błyska w rytm muzyki. rewela dico w carze za free
co z tym zrobic ..?
-
Sigma_74
no tak, ale kwurzające jest to, jak mówisz dokładnie jak wali bas...to uderza, kurde może zasilanie inaczej pociagnąc z akumulatora..?
Komentarz
-
Sigma_74
-
To jest osatnio bardzo popularny problem, sam z nim nagle zaczynam walczyć, wczesniej było ok, stalo się to nagle i baaaaaardzo mnie denerwuje. :evil: :evil:"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Sigma_74
a u mnie jak zmieniłem uchwyt i kabel zmieniłem antenowy i poszedł dalej od wzmaczniacza to jak by przeszło
kabel idzie całkiem inaczej, daleko od wzaczniacie i luzik, nie zakłóca
Komentarz
Komentarz