cb zakłocane przez radio.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• cb zakłocane przez radio.

jak mam PA to nic nie słychać jak mam wyłączone PA to jak ucho przystawie do głośniczka to coś szumi ale bardzo cicho.... i dźwięk nie reaguje na potencjometr.

cb zakłocane przez radio.

własnie jak w temacie, jak odpale mocniej radio to tak jak gra tak szumi mi CB, jak dam na ASC to wycina to i jest dobrze, ale jak kazde ASC rwie końcówki wiec go nie używam, wiem ze jak CB to nie radio głośno, ale nieraz musze dac radio na minimum żebym mógł pogadać przez cb, nie wspomnę że jak jade i chce być na nasłuchu to musze radio ściszać i to mnie wkurza.
    skala która jest na podziałce w radiu błyska w rytm muzyki. rewela dico w carze za free
    co z tym zrobic ..?

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

Sigma_74, z tego co wiem to raczej nic z tym nie zrobisz u mnie czasem słychać jak bass działa końcówka mocy i zakłóca prace radia jak jest duże wzmocnienie jest to spowodowane chwilowymi spadkami napięcia może kondensator by pomógł (ale nie wiem u mnie są dwa i mam to samo)

Komentarz

no tak, ale kwurzające jest to, jak mówisz dokładnie jak wali bas...to uderza, kurde może zasilanie inaczej pociagnąc z akumulatora..?

Komentarz

• djczas
          RS
          • 2005
          • 9612

Sigma_74, nic to nie da trzeba minimalnie przyciszyć radio i tyle

Komentarz

djczas, musi byc na tojakiś patent nie ma możliwości żeby nie dało sie to wyeliminowac

Komentarz

• djczas
              RS
              • 2005
              • 9612

Sigma_74, jest ciszej radio :szeroki_usmiech

Komentarz

• Luca
                Rider
                • 2004
                • 524

To jest osatnio bardzo popularny problem, sam z nim nagle zaczynam walczyć, wczesniej było ok, stalo się to nagle i baaaaaardzo mnie denerwuje. :evil: :evil:
                "Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
                Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
                Pionek znów gra.......

Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
                www.dynosoft.pl

Komentarz

a u mnie jak zmieniłem uchwyt i kabel zmieniłem antenowy i poszedł dalej od wzmaczniacza to jak by przeszło
                  kabel idzie całkiem inaczej, daleko od wzaczniacie i luzik, nie zakłóca

Komentarz

Pracuję...