dzięki ....podzwonie i się popytam.
tylko wygłuszenie, gdzie i za ile w Warszawie?
Zwiń
X
-
Janusz, ja rowniez myslalem, ze mi dobrze gra i bylem zadowolony... dopoki nie pojechalem do Clear-Sound
[ Dodano: Nie 06 Maj, 07 12:39 ]
lukasztomera, zadzwon do Clear-Sound. Daniel naprawde zna sie na robocie k IMHO w W-wie nie ma dla niego konkurencji
Komentarz
-
-
Pro-Audio Tychy
Dynamat extreme + robocizna = 500zł !!! ( promocja )za pare drzwi.Możecie odsłuchać na spocie ich robotę.Jak za taką kase uważam ,że PRO !Do zrobienia została mi jeszcze tapicerka ale jakoś czasu nie mam niestety aby się za to zabrać ... tam wyląduje pasta głusząca braxa i będzie malinachip ... chip huraaa !
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez psychodadDynamat extreme + robocizna = 500zł !!! ( promocja )za pare drzwi
( http://www.soniadraga.com.pl/ca/?ca=117 ).
Komentarz
-
-
Jedna warstwa extrema + za głośnikiem "kwadracik" + dystans z mdf'u.Robocizna praktycznie za free bo ostro promowali dynamat U nich kupiłem Dego po650 za 670zł ! Gdzie cena u dystrybutora oscylowała w granicach 800 zł haczykiem.
Jak za tą kase zrobione jest to bardzo przyzwoicie.
@ 2 warstwę maty zawsze mogę sobie dołożyć + przelecieć braxem tapicerke i zmienić klipsy na nowe ... tylko czas i kasa :wink:chip ... chip huraaa !
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cieqZ tym "kwadracikiem" - chodzi o Dynaxorb?
bez przesady :wink: sam dynaxorb to jakieś 130-150zł
Zamieszczone przez QBAA co z naklejeniem mat na wewnetrzna blache drzwi? :roll:
Niestety wewnętrzna strona drzwi jest nieruszona :cry: wytłumione jet tylko pole za głośnikiem.Efekt jest zadowalający.
EDIT :
wkradł się błąd... oczywiście zewnętrzna strona drzwi jest wytłumiona tylko za głośnikiem a wewnętrzna zamknięta w całości.
srychip ... chip huraaa !
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez psychodadDynamat extreme + robocizna = 500zł !!! ( promocja )za pare drzwi
w Car Audio - Ludna 5 189pln za drzwi (czyli cena x2) z materialem - ale mata gluszaca magnata.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cieqSam jestem ciekawy, jest coś godnego uwagi poza Dynamatem i Stingerem?With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
Komentarz