:shock: za ta cene to ja nie wiem czy cala swoja octe przybajerze :wink:
A nie myslales o zestawie 3-drożnym? Tylko troche rzezby by trzeba zeby sredni gdzies zamontowac :roll:
:shock: za ta cene to ja nie wiem czy cala swoja octe przybajerze :wink:
A nie myslales o zestawie 3-drożnym? Tylko troche rzezby by trzeba zeby sredni gdzies zamontowac :roll:
zestaw który wybrałem bije na głowę tak ca. 95% systemów 3-drożnych, więc po co przebajerzać :diabelski_usmiech
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
lepiej sprawdź, czy jeszcze działają, czy tylko mają opłacone miejsce na serwerze
Bylem w czwartek w lodzi i ze mialem troche czasu zajechalem na inflandzka i na miejscu siedziby MDS Polska jest firma komputerowa :roll: Pytalem goscia w tej firmie co sie stalo z MDS ,to mowil ze przeniesli sie na ulice brukowa (ale bez szczegolowego adresu na tej ulicy sie ich nie znajdzie).
Re: PORZĄDNA ROBOTA W TEMACIE "WYGŁUSZENIA"
Zamieszczone przez Nexus6
za to zaprezentowane przeze mnie chcieliby ponad 1000 zł za parę drzwi :diabelski_usmiech
W tym linku zaciekawilo mnie ze przy tych matach jest inny bass niz przy polskich, czy to jest od tego ze te maty moga byc mieksze ? :roll:
A jaki koszt byl by samych takich mat ?
Re: PORZĄDNA ROBOTA W TEMACIE "WYGŁUSZENIA"
Zamieszczone przez Samiec
Zamieszczone przez Nexus6
za to zaprezentowane przeze mnie chcieliby ponad 1000 zł za parę drzwi :diabelski_usmiech
W tym linku zaciekawilo mnie ze przy tych matach jest inny bass niz przy polskich, czy to jest od tego ze te maty moga byc mieksze ? :roll:
A jaki koszt byl by samych takich mat ?
ceny i opisy produktów Dynamat'a masz tutaj :diabelski_usmiech
co do cen to zawsze możemy "ponegocjować" :diabelski_usmiech
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz