Witojcie, hej
Jakie radio
Zwiń
X
-
no to nie dość że będzie zadowolony z brzmienia to będzie pasowało estetycznie swojego kenwooda zakupiłem bo polecił mi go Paweł Kilian www.audiocar.pl koleś jest specjalista
Komentarz
-
-
Bouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
Ja mam coś takiego fajnie sobie to gra pilot hehe.. jeśli to można nazwać pilotem... wielkości breloka dosyć fajnie sobie gra podświetlenie jak widać biało czerwone, fajnie to wszystko wygląda i cena jak widać też nie górująca. Jak ja je kupowałem kosztowało coś koło 480zł. Polecam z czystym sumieniem
Komentarz
-
-
W okolicach 500-600zł to albo clark używka lub jvc kd-sh99R http://allegro.pl/item207303246_jvc_...przedawcy.html
( link czysto poglądowy ... można wyrwać w bardzo dobrym stanie w okolicach 400zł -450zł )
Może i grajek nie błyszczy jak złotko w szambie , nie ma i-poda , usb i innego syfu ale za to rekompensuje to dzwiękiem na bardzo przyzwoitym poziomie.Z czystym sumieniem mogę go polecić.
@edit
perełka ... wyrwać za 250zł + panel za 200zł i masz kawał grajka , na którym można już zbudować profi CA
chip ... chip huraaa !
Komentarz
-
-
no więc tak: dzięki za odzew (i to dość spory). z tego co oglądałem w linkach z allegro, to ani jvc ani clarion mnie nie przekonują. radio musi też mieć jako taką funkcjonalność. a jak widzę naćkane mikroskopijne klawisze, to mnie trochę odrzuca te alpinki są trochę lepiej chyba rozwiązane. no i z tego co wiem, to Alpine zawsze miał trochę lepszą jakość dźwięku od konkurencji. a może źle coś słyszałem?
Komentarz
-
Komentarz