Ja mam Kenwooda, bardzo sobie go chwalę, na allegro teraz chodzi po 200 zł. Najważniejsze że jest czarny i ma zielone klawisze rewelacyjnie pasuje do mojej OCTY
no to nie dość że będzie zadowolony z brzmienia to będzie pasowało estetycznie swojego kenwooda zakupiłem bo polecił mi go Paweł Kilian www.audiocar.pl koleś jest specjalista
podłączam się do pytania. chcę teraz do swojej otavii dokupić radio do 600 zł. co polecacie? wstępnie się już rozglądałem i zastanawiam się nad Alpine 9870r, Blaupunkt San Diego, Pioneer deh 40mp. ktoś je użytkował już może?
Bouli Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Ja mam coś takiego fajnie sobie to gra pilot hehe.. jeśli to można nazwać pilotem... wielkości breloka dosyć fajnie sobie gra podświetlenie jak widać biało czerwone, fajnie to wszystko wygląda i cena jak widać też nie górująca. Jak ja je kupowałem kosztowało coś koło 480zł. Polecam z czystym sumieniem
( link czysto poglądowy ... można wyrwać w bardzo dobrym stanie w okolicach 400zł -450zł )
Może i grajek nie błyszczy jak złotko w szambie , nie ma i-poda , usb i innego syfu ale za to rekompensuje to dzwiękiem na bardzo przyzwoitym poziomie.Z czystym sumieniem mogę go polecić.
@edit
perełka ... wyrwać za 250zł + panel za 200zł i masz kawał grajka , na którym można już zbudować profi CA
no więc tak: dzięki za odzew (i to dość spory). z tego co oglądałem w linkach z allegro, to ani jvc ani clarion mnie nie przekonują. radio musi też mieć jako taką funkcjonalność. a jak widzę naćkane mikroskopijne klawisze, to mnie trochę odrzuca te alpinki są trochę lepiej chyba rozwiązane. no i z tego co wiem, to Alpine zawsze miał trochę lepszą jakość dźwięku od konkurencji. a może źle coś słyszałem?
Komentarz