Zamieszczone przez MiKruS

, suba nie ma ale jest on w planach (to bedzie ostatni etap) ,przodzik narazie napedza GZRA 2100XII (wygrzewa sie wiec zobaczymy co bedzie z tym jak narazie 2x70 rms w zupelnosci mi wystarcza, glosniki tez nie sa gornolotne [szczegolnie tweeter, ktory jest troszku natarczywy] glosniki dostaly zwrotke Caliber zamiast oryginalnych filtrow)

co do dechy to zostaly mi z paneli wiec zrobilem tak przylepilem na kleju (butapren czy cos w tym stylu [grunt ze mocne]) i dodatkowo przykrecilem po 5 srub ... co do grzania sie to narazie nie daje mu po garach i sprawdzalem pare razy temperatura idealna
narazie zbyt wiele nie moge powiedziec o wzmaku ale na pewno lepszy niz to na czym kiedys gralo tj. Phonocar PH560
co do przedniego zestawu to na 100% bede robil zwrotki pod tweetery tylko jeszcze tweeterow nie wybralem ... woofery jakie sie znajda to moze beda dls r6a chociaz nie wiem jak bedzie z aplikacja i czy piec je pociagnie :O
aaa zapomnialbym tweetery sa lekko sciszone na zwrotce ale niewiele to dalo
coz zawsze cos !

narazie wrazenia takie sobie
zobaczymy jak zmieni sie przod
narazie z tego co zauwazylem to na plus zmienil sie kick jest szybszy (nie zamula jak wczesniej) i wygluszenie drzwi rowniez sie poprawilo
zobaczymy jak sie zmieni po naklejeniu dynamatow
cieszy mnie fakt ze nie sieje sygnalowka bo bardzo czesto sie to zdarza
chociaz i tak nadal sa krzykliwe. Nie przejmuje sie tym poniewaz beda zupelnie inne glosniczki z robiona zwrotka pod nie
Zwrotki tez moze nie sa jakies gornolotne ale ogolnie na pewno sa lepsze od tych [glow=darkred:b9ee1d97d5] pseudo [/glow:b9ee1d97d5] zwrotek z zestawu 
ale czy z moca jest to tak sobie
w sumie ja i tak jestem zadowolony z tego wzmacniacza
zobaczymy co pokaze pozniej
teraz hula sobie Morel MT 23
wszystko montowane bedzie pod koniec marca jak bede mial troszke wiecej czasu

za miesiac dorzuce troszke z montazu plan na marzec :

a wlasnie ze bedziemy
a zaczelo sie tak niewinnie
kondensator helix 0,5 F
jeszcze tylko radio i zwrotnice 
) :diabelski_usmiech
Komentarz