czekam jeszcze na dynaxorba jak przyjdzie tez wrzuce fote
[ Dodano: Czw 13 Mar, 08 23:05 ]
radio zakupione : jak sie domyslacie jest to c90r jak odbiore to zamieszcze fotexy
dynaxorb nadal nie dotarl ale ponoc juz w drodze
eh czemu ten czas tak wolno leci
[ Dodano: Wto 18 Mar, 08 12:11 ]
no i dynaxorb sie znalazl wraz z uchwytami na kondensatorki
Michał G, w ASV masz dwie dziury. jedna po zdemontowaniu filtra powietrza i osłon na kable z aku do rozdzielni, druga tak po środku auta. idzie tam cieniutki kabelek. tuż pod rurą dolotową.
ja poprowadzilem specjalna dziurka w grodzi przez taka gume teraz jak bede gluszyl podloge i kable w plecionki poleca to moze zrobie kompletna fotorelacje z montazu wszystkiego wraz z tym jak rozebrac boczki itd pojutrze chyba autko pojdzie do rozbiorki takze juz niebawem wszystko bedzie jak nalezy
[ Dodano: Sro 26 Mar, 08 16:03 ]
czekam tylko na radio i cos do tlumienia
Radio:C90r+XDP210EQ Kable:Opt,Skyline,50 mm Wzm:XES M1+FP 1.800 Glosniki:SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
[ Dodano: Czw 10 Kwi, 08 22:00 ]
No dobra troszke fotek bo troche pokombinowalem narazie balagan (brak czasu ale ogolnie wyszlo powiedzmy zadowalajaco mnie
40 metrow plecionki okazalo sie idealna dlugoscia na moje przewody
Tutaj bagaznik, troszke balaganu z kablami ale niestety nie mialem czasu aby dokonczyc zabudowy (musi poczekac do konca maja). Zabudowe mam zamiar skonczyc i zrobic tak zeby nic nie przeszkadzalo i zarazem nie bylo widac kabli
to narazie tyle
narazie podlaczone i pewne elementy musza sie wygrzac a niektore nie :diabelski_usmiech
Jak nastapia jakies zmiany, a na pewno nastapia tzn. slupki beda robione bo nie dalem rady podczas urlopu (brak czasu) no i zwrotki, to wkleje nowe fotki
narazie plany marcowe zostaly zrealizowane w powiedzmy 80%
Pozdro
[ Dodano: Sob 12 Kwi, 08 13:00 ]
....
[ Dodano: Nie 27 Kwi, 08 20:57 ]
troszke jeszcze zmian
nowa klema na plus i przed kondensatorami oprawka bezpiecznika zaraz za rozdzielaczem pradu
Komentarz