tmw, licz 3200 zl albo wiecej :diabelski_usmiech
NAVI RNS-510
Zwiń
X
-
Kupiłem od Gryga - polecam.
Co do dzwięku, ma więcej ustawień, jak dla mnie gra lepiej ale to musiałby sprawdzić ktoś kto ma dobry słuch i czuje muzykę.
Drażni czerwone podświetlanie jak reszta dechy zielona, ale może będzie się dało przelutować diody.
Djczas - o której godzinie ten spot ? Postaram się podjechać na chwilkę.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftAle w czym widzicie problem z czerwonym podswietleniem guzikow. Co to za problem przerobic na zielone czy tam biale, albo zolte lub niebieskie
Bedzie się wyłanczać co 30min i nie będzie głosem kierować .
Ale i tak jest to warte grzechu jeszcze tylko wymyślić coś co cany zmienia i będzie okiTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
Panas Nawiguje bardzo płynnie, fajną opcją jest pokazanie 3 różnych tras do wyboru po wpisaniu punktu docelowego. Jeżeli zjedzie się z zadanej trasy ( korki, remonty czy dzwony) dosłownie w sekundę pokazuje nową. Co do samych map są bardzo dokładne, chodź trochę błędów na pewno jest, kilka już widziałem ale nie ma co narzekać.
Maicroft Podświetlenie trzeba umieć zmienić, ja mam do tego na lewe ręce. Jakbym rozkręcił to pewnie już by nic nie działało.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GS1Maicroft Podświetlenie trzeba umieć zmienić, ja mam do tego na lewe ręce. Jakbym rozkręcił to pewnie już by nic nie działało.
A jak wygląda sprawa asystenta parkowania???
czy pokazuje się taki ładny samochodzik czy nic???
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez stysiekzresztą chyba nie o to chodzi żeby zapłacić 3000pln za radio, i od razu przerabiać.Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
Komentarz