Me too :lol:
Glosna navi
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Glosna navi
witam mam pytanko posiadam octavie l&k 99r, posiada duza kolorowa navi, i teraz pytanko, zaraz po wlaczeniu auta gdy sie uruchamia (poczatkowo radio) ,glos zawsze jest prawie na maxa (automatycznie i trzeba przyciszac, idzie to jakos zmienic ? lub ew naprawic.
-
w ustawieniach jest galla należy ją dać ciszej jeśli za głośno jest na navi to navi w opcjach dajesz ciszej jak chcesz instrukcję to moge wysłać do MCF1 na maila
Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
oprucz galla masz jeszcze ustawienie glosnosci lektora jak rowniez glosnosci poczatkowej radia kontrastu i kilka innych
Komentarz
-
Devil, poszła instrukcja do navi MDF na twój email jest w załączniku Pozdrawiam. Tam wszystko pisze jest po polskuTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
a gdzie zmienie poczatkowa glosnosc radia ?Zamieszczone przez machoglosnosci poczatkowej radia kontrastu i kilka innych
EDIT
ok znalazlem w instrukcji, sprawdze pozniej
koja86 dzieki wielkie, tylko kiedy ja to przeczytam :lol: ciezko z czasem
Komentarz
-
Nie przesadzaj jest tego tylko 1,4M z rysunkami :lol: czytasz tylko to co cię interesujeZamieszczone przez Devilkoja86 dzieki wielkie, tylko kiedy ja to przeczytam ciezko z czasem
Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
Devil, jeżeli menu w navi masz po polsku to w celu ustawienia właściwego poziomu głośności wybierasz: AUDIO>NASTAWY>DZWIĘK SETUP>WŁĄCZ TAK>ZMIEŃ>(NASTAWIĆ WŁAŚCIWY POZIOM POKRĘTŁEM Z PRAWEJ STRONY) (widoczne jest to na poziomym wskażniku jak się zmienia zakres w lewo ciszej, w prawo głośniej)>ZATWIERDZASZ OK. I masz ustawiony właściwy poziom.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
Komentarz