Witam. Mój problem z Octavką polega na tym, że podczas jazdy na np. 4 czy 5-tym biegu,(ale pewnie i na niższym też) gdy puszcze nogę z gazu i nagle depne go do podłogi, czuć delikatne uderzenie, takie jakby były gdzieś luzy na przegubie czy cos takiego. Co to może byc i jak sobie z tym poradzić????
NAVIGATION PLUS Audi w O1
Zwiń
X
-
NAVIGATION PLUS Audi w O1
Witam wszystkich serdecznie, kłania się nowy user O1 :szeroki_usmiech
pytanko z serii "trudne" czy navi z Audi --> NAVIGATION PLUS da sie w prosty sposób podłączyć w O1 ? ofc pomijając ksztaut front panela bo jest inny ale z tym można sobie poradzić :diabelski_usmiech
Pozdr.
-
-
Wszystko sie da, trzeba tylko chciec aczkolwiek nie widzialem zeby ktos z forumowiczow mial to u siebie (przynajmniej nikt sie nie chwalil). Napewno trzeba bedzie troche pokombinowac (sprawdz wtyczki). A masz juz jakis patent na ta przednia scianke? Wiem ze duzo ludzi wstawia do O1 navi VW.
Sam sie zaczynam zastanawiac nad navi, ale w kwestii pokrycia mapy polski i jakosci dzwieku jeszcze musze sie zorientowac.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arti23Tommi4u, bez problemu sie da, ja miałem u siebie, podłączenie jest takie samo jak VW MFD, Audi od VW/Skoda/Seat/Ford różni sie tylko softem i panelem czołowym
mam do sprzedania takiego Navi Plus'a lekko przerobionego (przerabiany był panel bo jeździła w MG F)
[ Dodano: Pią 18 Sty, 08 13:49 ]
Zamieszczone przez kozi1987A masz juz jakis patent na ta przednia scianke?
Panel jest większy niz w O1 więc wystarczy przyciąć, przeszlifować i polakierować, wszystko fajnie wygląda w teorii a w praktyce sie sprawdzi :wink:
Komentarz
-
Komentarz