tak jak "rysowalem" przytwierdzilem spojler na 4 plastikowych kolkach. Te gabeczki znacznie uszczuplilem a ze po bokach kolki ledwo sie trzymaly to walnalem jeszcze na 1 blachowkrecie i jest cacy. podjezdzam na krawezniki i nie ma problema dzieki za pomoc
Ochotnik poszukiwany :)
Zwiń
X
-
Ochotnik poszukiwany
moze jest jakis ochotnik, ktory rozbieral dywaniki fotele w czeszce i chcialby z wlasnej dobrej woli pomoc mi w wygluszeniu podlogi pod koniec marca !?
szczerze powiedziawszy nigdy tego nie robilem(rozbieranie tapicerki na podlodze i foteli). Jezeli ktos jest chetny prosze o jakies info na priv pozdrawiam !Radio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
-
-
no wlasnie nie powinno byc ale jeszcze nie robilem tego nigdy i zawsze musi byc ten pierwszy raz a nie chcialbym czegos popsuc
glownie nie wiem jak sie zabrac za fotele i ten srodkowy panel gdzie jest popielniczka , hamulec reczny i climatronicRadio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
-
rozbiera sie dosyć prosto. jak by co to powinno wyglądać tak: :twisted:
(sorki za jakość)
[ Dodano: Czw 28 Lut, 08 20:57 ]
Zamieszczone przez ziutsaneno wlasnie nie powinno byc ale jeszcze nie robilem tego nigdy i zawsze musi byc ten pierwszy raz a nie chcialbym czegos popsuc
glownie nie wiem jak sie zabrac za fotele i ten srodkowy panel gdzie jest popielniczka , hamulec reczny i climatronic
Załączone pliki:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
-
tapicerki drzwi:
[ Dodano: Czw 28 Lut, 08 20:59 ]
a tu cały interior :
[ Dodano: Czw 28 Lut, 08 21:00 ]
myslę że ten ostatni link najbardziej sie przyda! ja z niego korzystałem i efekty widać na fotce:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
-
ziutsane, najpierw schowek, potem panel środkowy następnie licznik i szafa z bezpiecznikami potem tunel środkowy ale przed tunelem rozebrałbym fotele przednie to jedna śruba na fotel ale najpierw osłony sanek .Tunel środkowy , tylna kanapa z oparciami boczki środkowe uszczelki tylne osłony i dywan ufffffff :diabelski_usmiechTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
Komentarz