Ochotnik poszukiwany :)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • izapie
    Drive
    • 2008
    • 83

Ochotnik poszukiwany :)

tak jak "rysowalem" przytwierdzilem spojler na 4 plastikowych kolkach. Te gabeczki znacznie uszczuplilem a ze po bokach kolki ledwo sie trzymaly to walnalem jeszcze na 1 blachowkrecie i jest cacy. podjezdzam na krawezniki i nie ma problema dzieki za pomoc
  • ziutsane
    RS
    • 2007
    • 2376

Ochotnik poszukiwany

moze jest jakis ochotnik, ktory rozbieral dywaniki fotele w czeszce i chcialby z wlasnej dobrej woli pomoc mi w wygluszeniu podlogi pod koniec marca !?
    szczerze powiedziawszy nigdy tego nie robilem(rozbieranie tapicerki na podlodze i foteli). Jezeli ktos jest chetny prosze o jakies info na priv pozdrawiam !
    Radio: C90r+XDP210EQ
    Kable:Opt,Skyline,50 mm
    Wzm:XES M1+FP 1.800
    Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante

Komentarz

• koja86
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 3178

Raczej nie ma problemów przy rozbiórce ale jak chcesz to służę pomocą
      Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• ziutsane
        RS
        • 2007
        • 2376

no wlasnie nie powinno byc ale jeszcze nie robilem tego nigdy i zawsze musi byc ten pierwszy raz a nie chcialbym czegos popsuc
        glownie nie wiem jak sie zabrac za fotele i ten srodkowy panel gdzie jest popielniczka , hamulec reczny i climatronic

Komentarz

• deespe
          L&K
          S_OCP Member
          • 2007
          • 1468

rozbiera sie dosyć prosto. jak by co to powinno wyglądać tak: :twisted:
          (sorki za jakość)

[ Dodano: Czw 28 Lut, 08 20:57 ]
          Zamieszczone przez ziutsane
          no wlasnie nie powinno byc ale jeszcze nie robilem tego nigdy i zawsze musi byc ten pierwszy raz a nie chcialbym czegos popsuc
          glownie nie wiem jak sie zabrac za fotele i ten srodkowy panel gdzie jest popielniczka , hamulec reczny i climatronic
          tak na początek fotele:
          Jak na Škodu octávii, rady a návody, opravy, muzika, motor, podvozek, interiér, exteriér, elektrika
          Załączone pliki
          :zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...

Komentarz

• ziutsane
            RS
            • 2007
            • 2376

no jak powinno wygladac to wiem ale jakos tak wyszlo ze nie mam zielonego pojecia jak sie za to zabrac temu zalozylem ten temat zeby ktos mi pomogl mile towarzystwo i piwko wkliczone

Komentarz

• deespe
              L&K
              S_OCP Member
              • 2007
              • 1468

tapicerki drzwi:
              Jak na Škodu octávii, rady a návody, opravy, muzika, motor, podvozek, interiér, exteriér, elektrika

[ Dodano: Czw 28 Lut, 08 20:59 ]
              a tu cały interior :

[ Dodano: Czw 28 Lut, 08 21:00 ]
              myslę że ten ostatni link najbardziej sie przyda! ja z niego korzystałem i efekty widać na fotce
              :zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...

Komentarz

• koja86
                RS
                S_OCP Member
                • 2007
                • 3178

ziutsane, najpierw schowek, potem panel środkowy następnie licznik i szafa z bezpiecznikami potem tunel środkowy ale przed tunelem rozebrałbym fotele przednie to jedna śruba na fotel ale najpierw osłony sanek .Tunel środkowy , tylna kanapa z oparciami boczki środkowe uszczelki tylne osłony i dywan ufffffff :diabelski_usmiech
                Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• ziutsane
                  RS
                  • 2007
                  • 2376

eh tak sobie patrze na ta fotorelacje i wiekszosc rzeczy juz robilem tylko jest pare takich rzeczy ze mam nadzieje ktore bede umial potem spowrotem poskladac ehehehe

Komentarz

• koja86
                    RS
                    S_OCP Member
                    • 2007
                    • 3178

ziutsane, octavia to proste auto w rozbiórce i składaniu zbyt dużo śrub nie ma.
                    Spoko dasz radę
                    Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

Pracuję...