jesli chdzi o wzmacniacz to polecam ci alpine v12 tojet bardzo dobry wzmacniacz
można go zdobyć już od 1200 zeta tylko trzeba sie troche nachodzic za nim
jesli chdzi o wzmacniacz to polecam ci alpine v12 tojet bardzo dobry wzmacniacz
można go zdobyć już od 1200 zeta tylko trzeba sie troche nachodzic za nim
sorry, ale v12 to klasa średnia niższa :diabelski_usmiech
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
bo w temacie jest napisane głośnik bassowy
a do głośnika który poleciłem jest potrzebny mocny dwu kanałowy lub cztero kanałowy
wzmacniacz ponieważ głośnik który polecam ma dwie cewki
jak chcesz zobaczyc jaki to głośnik to jest na fotkach pod tym linkiem
co do suba też coś wymyślimy - chociaż pomyśl o jakiejś zabudowie, czy to w boczku czy w podłodze
zamiast klocka w bagażniku :diabelski_usmiech
Rozwiazanie bardzo fajne ,ale wykozystuje cala przestrzen bagaznika czesto i najlepiej by chyba bylo wyjmowac skrzynke w razie potrzeb :roll:
BTW spotkales sie kiedys z takim wzmakiem : link
Przeszukujac strony natknolem sie i pierwszy raz widze taka firme :roll: Parametry na papierze podobne do tych co w xetec-u.
BTW spotkales sie kiedys z takim wzmakiem : link
Przeszukujac strony natknolem sie i pierwszy raz widze taka firme :roll: Parametry na papierze podobne do tych co w xetec-u.
ciekawy jestem ile razy będziesz musiał się sparzyć żeby dotarło do Ciebie, że to nie cyferki na papierze grają tylko realny sprzęt ?? :lol:
2 różne wzmaki o takich samych cyferkach na papierze mogą zagrać tak diametralnie różnie że sobie nawet tego nie wyobrażasz
stąd doskonałym pomysłem na zapoznanie się ze sprzętem są imprezy Pawła Kiljana w Krynicy Zdrój
masz na żywo możliwość zapoznania się ze sprzętem k
ja też czekałem na decyzję co do zakupu sprzętu dla siebie dopóki sobie go nie odsłuchałem na żywo
:diabelski_usmiech
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz