Mam 184cm wzrostu i siedzialem w OII i w Yeti i szczerze mowiac niezwrocilem uwagi na miejsce a jednym i drugim wiec pewnie duzej roznicy w ilosci miejsca niema. Zreszta w Yetii jest inna pozycja za kierownica i moze to powoduje, ze wydaje nam sie, ze miejsca jest mniej. Co downetrza to chyba rzeczywiscie troche przesadzacie z ta tym porownaniem do Fabii. Rownie dobrze mozna powiedziec, ze OII jest podobne do Fabii albo, ze w Yetii jest deska jak w OII. To takie popadanie w skrajnosci. Panel klimy i radyjka sa takie same jak w OII i Superbie, a niejak w Fabii wiec Fabii dajmy juz spokoj.
Jedyne co mnie urazilo w Yetii to plastiki. Oczekiwalem, ze jakosc materialow bedzie na poziomie OII, a tu wchodze i macam i okazuje sie, ze boczki brzwi sa jakies takie plastikowe jak w OI. No ale wszystkie male SUVy w tej klasie tak maja. Wsiadasz i toniesz w morzu plastikow.
BTW to ogolnie to se zawsze mysle po co mi taki wielki bagaznik bo na codzien rzadko cos woze, a jesli juz to go w calosci niewykorzystuje ale gdy sie wybieram w podroz albo np. na narty na tydzien to okazuje sie, ze jak sie zapakuja 4 osoby to bagaznik jest pelen po brzegi, a nawet jeszcze brakuje miejsca :twisted:
Jedyne co mnie urazilo w Yetii to plastiki. Oczekiwalem, ze jakosc materialow bedzie na poziomie OII, a tu wchodze i macam i okazuje sie, ze boczki brzwi sa jakies takie plastikowe jak w OI. No ale wszystkie male SUVy w tej klasie tak maja. Wsiadasz i toniesz w morzu plastikow.
BTW to ogolnie to se zawsze mysle po co mi taki wielki bagaznik bo na codzien rzadko cos woze, a jesli juz to go w calosci niewykorzystuje ale gdy sie wybieram w podroz albo np. na narty na tydzien to okazuje sie, ze jak sie zapakuja 4 osoby to bagaznik jest pelen po brzegi, a nawet jeszcze brakuje miejsca :twisted:
Komentarz