tomil, ja myślę że ktoś by się na pewno zgodził podjechać i zobaczyć czy to w ogóle realny adres i czy tam ktoś mieszka... zagadaj może na naszym wątku śląsko-małopolskim, mamy tam tez dwóch policmajstrów w Krakowie :diabelski_usmiech
Octavia III - wizualizacje z AMiS
Zwiń
X
-
całkiem całkiem. ogólnie to chyba Skoda idzie w stylistyce w stronę Superba.
zobaczycie, że teraz wszystkie modele będą bardzo podobne do siebie. tak jak stało się z Audi (weszło bodajże A4 i wszytko inne do niego podobne) oraz VW (wszedł Golf wszystko do niego podobne), a że Skoda to ta sama familia to i w tym przypadku może się tak stać.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pato.TDicałkiem całkiem. ogólnie to chyba Skoda idzie w stylistyce w stronę Superba.
Zamieszczone przez BigMaru 123 napisał/a:
tyłu lampy podobne do volvo s60
Dokładnie z tym samym mi sie skojarzyłyobecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
tył - volvo, przód - taki ładniejszy superb. Ogólnie wygląda ciekawie, ale jestem pewien, że do produkcji wejdzie w innej sylwetce. Za rok, półtora pewnie już będą gościc na naszym forum jej właściciele
Swoją drogą, to superb nie ma udanej linii, tak jak fiat siena, czy renault thalia - wydmuszki troszkę. W środku rewelacja. IMO przód wygląda "płasko", tył to porażka zupełna.Octavia Ambiente (ICE) 1.6 i Octavia II FL ELEGANCE 1.4 TSI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123fajna taka potężna i ciężka.....jej tył jak w BMWPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez ShadoonZa rok, półtora pewnie już będą gościc na naszym forum jej właściciele
Komentarz
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez pato.TDi_tm_, moim zdaniem wpływ na to mogą mieć również inni producenci. jak będą wprowadzać nowe generacje samochodów, które są konkurencją dla Octavii to i Skoda przyspieszy swoje plany
Komentarz
Komentarz