tomil, ja myślę że ktoś by się na pewno zgodził podjechać i zobaczyć czy to w ogóle realny adres i czy tam ktoś mieszka... zagadaj może na naszym wątku śląsko-małopolskim, mamy tam tez dwóch policmajstrów w Krakowie :diabelski_usmiech
Octavia III - wizualizacje z AMiS
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
fajna taka potężna i ciężka-lubię takie linie :wink: z tyłu lampy podobne do volvo s60 boczna chromowana listwa -jej tył jak w BMW a na 1 zdjęciu tylna blczna linia jak w lexusie gs :wink: ogólnie barsdzo mi się podoba
Komentarz
-
parę przetłoczeń na karoserii i zderzakach :? ...ździebko jej to wygląd poprawiło ale to wciąż nie powala na kolana :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
IHMO wygląda to jak OII FL po lifcie - nieciekawie, powinni się lepiej postarać i może za rok coś wymodzą :diabelski_usmiech
Dałbym tylne lampy LEDowe a przednich łezki z Audika.
Komentarz
-
Big, jak dla mnie dupa z kombi to superb przód tez , do tego w sedanie tył mi zajechał A6 :| nie wiem dlaczego .
Komentarz
-
całkiem całkiem. ogólnie to chyba Skoda idzie w stylistyce w stronę Superba.
zobaczycie, że teraz wszystkie modele będą bardzo podobne do siebie. tak jak stało się z Audi (weszło bodajże A4 i wszytko inne do niego podobne) oraz VW (wszedł Golf wszystko do niego podobne), a że Skoda to ta sama familia to i w tym przypadku może się tak stać.
Komentarz
-
-
Dokładnie z tym samym mi sie skojarzyłyZamieszczone przez Maru 123tyłu lampy podobne do volvo s60
Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Przód tak, tył pozostał Octaviowy. Jak dla mnie Octavia mogła by pozostać w swoim stylu. A nie upodabniać do najwyższego modelu.Zamieszczone przez pato.TDicałkiem całkiem. ogólnie to chyba Skoda idzie w stylistyce w stronę Superba.
A dla mnie rozciągnięte z O2FL.Zamieszczone przez BigMaru 123 napisał/a:
tyłu lampy podobne do volvo s60
Dokładnie z tym samym mi sie skojarzyły
obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
Komentarz
-
Linię boczną teżZamieszczone przez daneczek76dupcie ma rewelacyjna
Przpomina mi z boku A6.
Czarny Elegance
Komentarz
-
średnio mi się podoba :|Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
DIAGNOSTYKA I ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA
USŁUGI TRANSPORTOWE
TEL: 531-33-55-77
Komentarz
-
zajebi....ta
autoKOWALSKIszkoła ul. Lutomierska 69 Łódź tel. 602 465 680 ZAPRASZAM !!!
VW POLO 9N 2004r. obecnie
Skoda Octavia II 2007r. SPRZEDANA
Skoda Octavia Combi II FL 2010r. obecnie
Komentarz
-
tył - volvo, przód - taki ładniejszy superb. Ogólnie wygląda ciekawie, ale jestem pewien, że do produkcji wejdzie w innej sylwetce. Za rok, półtora pewnie już będą gościc na naszym forum jej właściciele
Swoją drogą, to superb nie ma udanej linii, tak jak fiat siena, czy renault thalia - wydmuszki troszkę. W środku rewelacja. IMO przód wygląda "płasko", tył to porażka zupełna.Octavia Ambiente (ICE) 1.6 i Octavia II FL ELEGANCE 1.4 TSI
Komentarz
-
takie same miałem skojarzenie jak ją zobaczyłem.Zamieszczone przez Shadoontył - volvo, przód - taki ładniejszy superb
Nawet jak to jest wizja najaranego
alacz :spin: grafika to mi się podoba
O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
ja się musze zgodzić z Maru 123....pierwsze skojarzenie było z BMW ...też lubie takie ciężkawe linie, jak dla mnie super... i piszę się na Octavkę III generacjiZamieszczone przez Maru 123fajna taka potężna i ciężka.....jej tył jak w BMW
i najlepiej w tym kolorku :P widać z jego sylwetki, że te auto ma swój charakter
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
Komentarz
-
Chyba jeszcze nie. Poprzednia Octavia miała FL w 2000 roku, a jej następca czyli O2 została wprowadzona do sprzedaży w 2004 roku. Obecna wersja miała FL w 2009, czyli myślę, że następca pojawi się pewnie w 2012-2013 roku.Zamieszczone przez ShadoonZa rok, półtora pewnie już będą gościc na naszym forum jej właściciele
Komentarz
-
_tm_, moim zdaniem wpływ na to mogą mieć również inni producenci. jak będą wprowadzać nowe generacje samochodów, które są konkurencją dla Octavii to i Skoda przyspieszy swoje plany
Komentarz
-
Nie znam specyfiki branży, ale wydaje mi się, że wprowadzenie kolejnych modeli to jest strategia długofalowa i jeżeli wprowadzenie nowego modelu zaplanowane jest na rok X to nie da się nagle podjąć decyzji, że wprowadzimy go w roku X-2, bo akurat konkurencja coś zrobiła. Co najwyżej można opóźnić wprowadzenie kolejnego modelu i trochę go dopracować.Zamieszczone przez pato.TDi_tm_, moim zdaniem wpływ na to mogą mieć również inni producenci. jak będą wprowadzać nowe generacje samochodów, które są konkurencją dla Octavii to i Skoda przyspieszy swoje plany
Komentarz
-
_tm_, może jest tak jak Ty mówisz, ja tylko wyraziłem swoją opinie
jedno jest pewne dowiemy się wkrótce
Komentarz

Komentarz