Fabia S2000 Leszka Kuzaja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jama89
    L&K
    • 2008
    • 1214

Misiekoctavia, tylko z tego co słuchałem Leszka i jak dobrze go zrozumiałem to zamierzają wystartować w 2 rajdach w tym roku i nie zbierają punktów, może ktoś coś wie więcej i lepiej?
    Octavia 1.9 TDI ASZ

.

Komentarz

• Jac_ek
      RS
      • 2009
      • 1733

Misiekoctavia, to nie kwestia wiary lub też życzeń i oczekiwań. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego ,że KAŻDY kierowca który startuje w rajdach na tym poziomie jest utalentowany, KAŻDY próbuje sięgnąć o oczko wyżej niż by to wynikało z danych technicznych, KAŻDY chce wygrać wyścig, KAŻDY ma sponsorów którzy go będą rozliczać... itd.. Nie ma tam ludzi przypadkowych.

ja czekam na wyścig pierwszy, drugi... i kolejne... już za parę miesięcy będzie jasne w jakim miejscu w szeregu jest Kuzaj, pewnie że chciałbym żeby był na początku, ale jest to w/g mnie mało prawdopodobne choć niewykluczone, zespól jest nowy i trudno prognozować na podstawie pokazów dla dziennikarzy w którym miejscu są obecnie z rozwojem samochodu i jak ten rozwój samochodu będzie przebiegał w trakcie sezonu.

Zamieszczone przez Misiekoctavia
      Z takim zestawem nie mozna sie cofnac do tylu.
      sorry - a do przodu można ? ;-)
      - O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD

Komentarz

• Misiekoctavia
        Elegance
        • 2005
        • 891

Jac_ek, cofnać nie, ale pójść do przodu można :wink: Trochę się rozpędziłem z tym cofaniem :twisted:
        Również czekam na pierwszy wyścig i myślę, że auto ma potencjał i jeżeli auta nie dopadnie jakaś awaria techniczna Skoda znajdzie się wysoko w stawce. Determinacja i chęć dążenia do celu potrafia wiele z działać jeśli nie w tym sezonie to w następnym albo kolejnym. Po tym jak zobaczyłem na filmikach jak auto się odpycha i jak ładnie słucha się kierowcy myślę, że będzie dobrze
        Co do konkurencji to zdaję sobie sprawe, że jest ona spora i silna co sprawia, że sukcesy dadzą większą satysfakcję

Komentarz

• Qulek
          RS
          • 2005
          • 1630
          • Octavia II combi (1Z5)
          • CAXA 1.4 TSI 122 KM
          • CHPA 1.4 TSI 140 KM

LoL.. na ostatnim Elmocie Kuzajowi została kiera w ręce po hopie... pękła naba :lol:
          BEST Czesci i artykuly motoryzacyjne

Było O1 jest O3

Komentarz

• Misiekoctavia
            Elegance
            • 2005
            • 891

Qulek, moja reakcja na ta wiadomosc byla taka sama jak twoja :diabelski_usmiech
            Zreszta Kuzaj w wywiadzie tez opowiadal o tym z usmiechem :lol:

Komentarz

• Jac_ek
              RS
              • 2009
              • 1733

spokojnie, jak na jazdę bez kierownicy :lol: to 3 miejsce jest bardzo OK
              - O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD

Komentarz

• Qulek
                RS
                • 2005
                • 1630
                • Octavia II combi (1Z5)
                • CAXA 1.4 TSI 122 KM
                • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Zamieszczone przez Misiekoctavia
                Zreszta Kuzaj w wywiadzie tez opowiadal o tym z usmiechem :lol:
                szczerze to zaskoczył mnie tym pozytywnie. Myślałem że będzie furczał jak po akcji z felgami.

spokojnie, jak na jazdę bez kierownicy :lol: to 3 miejsce jest bardzo OK
                owszem..

Szczerze powiem że miło zaskoczył mnie kielecki ziom Sołowow w nowej Fieście jechał bardzo dobrze co przełożyło się na 2gie miejsce
                BEST Czesci i artykuly motoryzacyjne

Było O1 jest O3

Komentarz

Pracuję...