Misiekoctavia, tylko z tego co słuchałem Leszka i jak dobrze go zrozumiałem to zamierzają wystartować w 2 rajdach w tym roku i nie zbierają punktów, może ktoś coś wie więcej i lepiej?
Fabia S2000 Leszka Kuzaja
Zwiń
X
-
Misiekoctavia, to nie kwestia wiary lub też życzeń i oczekiwań. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego ,że KAŻDY kierowca który startuje w rajdach na tym poziomie jest utalentowany, KAŻDY próbuje sięgnąć o oczko wyżej niż by to wynikało z danych technicznych, KAŻDY chce wygrać wyścig, KAŻDY ma sponsorów którzy go będą rozliczać... itd.. Nie ma tam ludzi przypadkowych.
ja czekam na wyścig pierwszy, drugi... i kolejne... już za parę miesięcy będzie jasne w jakim miejscu w szeregu jest Kuzaj, pewnie że chciałbym żeby był na początku, ale jest to w/g mnie mało prawdopodobne choć niewykluczone, zespól jest nowy i trudno prognozować na podstawie pokazów dla dziennikarzy w którym miejscu są obecnie z rozwojem samochodu i jak ten rozwój samochodu będzie przebiegał w trakcie sezonu.
Zamieszczone przez MisiekoctaviaZ takim zestawem nie mozna sie cofnac do tylu.- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Jac_ek, cofnać nie, ale pójść do przodu można :wink: Trochę się rozpędziłem z tym cofaniem :twisted:
Również czekam na pierwszy wyścig i myślę, że auto ma potencjał i jeżeli auta nie dopadnie jakaś awaria techniczna Skoda znajdzie się wysoko w stawce. Determinacja i chęć dążenia do celu potrafia wiele z działać jeśli nie w tym sezonie to w następnym albo kolejnym. Po tym jak zobaczyłem na filmikach jak auto się odpycha i jak ładnie słucha się kierowcy myślę, że będzie dobrze
Co do konkurencji to zdaję sobie sprawe, że jest ona spora i silna co sprawia, że sukcesy dadzą większą satysfakcję
Komentarz
-
-
spokojnie, jak na jazdę bez kierownicy :lol: to 3 miejsce jest bardzo OK- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekoctaviaZreszta Kuzaj w wywiadzie tez opowiadal o tym z usmiechem :lol:
spokojnie, jak na jazdę bez kierownicy :lol: to 3 miejsce jest bardzo OK
Szczerze powiem że miło zaskoczył mnie kielecki ziom Sołowow w nowej Fieście jechał bardzo dobrze co przełożyło się na 2gie miejsce
Komentarz
-
Komentarz