W najnowszym cenniku O2 MY 2011 cały czas silnik 1.9 tdi jest w ofercie. Może go nie usuną?
Nowa oferta silników ©kody
Zwiń
X
-
Dopóki mają takie auta na magazynie, to dlaczego mają usuwać? A może nie? Panzerwagen też do niedawna miał w cennikach silnik benzynowy 1.6, którego podobno już nie produkują (info od jednego z dilerów z marca)
Niedługo, po powodzi, dilerzy sprzedadzą wszystkie auta zalegające place nawet od 2008 r (np. Subaru ma takie auta), bo ludzie będą brali co jest, zamiast czekać na dostawę teraz zamawianej nówki do końca roku.Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
A co to dla Ciebie jest flagowy model?
Zajrzyj :arrow: Statek flagowy
Superb jako największa i najbardziej prestiżowa Skoda nadaje się jak najbardziej.Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez molJa miałem Mondeo z 2003 i zmieniłem właśnie na O II FL i jestem bardziej zadowolony ze Skody niż z Forda ... kolosalna różnica !
Komentarz
-
-
Nie wiem jak wy, ale ja bym chciał, żeby Skoda zrobiła w ramach ciekawostki przyrodniczej coś na kształt Golfów R32- V6 pod maskę, haldex i zamiatamy. :diabelski_usmiechIm bardziej czcisz bogów wieczorem, tym chętniej następnego dnia rano zsyłają demony, by tańczyły w twojej głowie.
Seat Leon FR 1.8TSI 2013
Komentarz
-
-
to ja mam takie pytanko oznaczoniowo - literkowe:
Jak odróżnić w nowej OII FL silniki między sobą po oznaczeniu na klapie? bo w starej to kumałem, a teraz nie bardzo:
1.6 tdi od 1.9 tdi oraz 2.0 tdi? kiedyś 2.0 miało czerwone "i", a 1.9 nie miało...teraz nie mam pojęcia jak jest?
i tsi - które to 1.2, 1.4,1.8 i 2.0 po oznaczeniu na klapie?.....2.0 to chyba tylko w rs więc z tym nie ma problemu, ale reszta?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981kiedyś 2.0 miało czerwone "i"
w TSI 1,2 chyba w ogóle nie ma tych literek, 1,4 ma srebrne a 1,8 zaczerwienione I o ile się nie mylę, nie wiem jak jest z 1,6 TDIsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981to ja mam takie pytanko oznaczoniowo - literkowe:
Jak odróżnić w nowej OII FL silniki między sobą po oznaczeniu na klapie? bo w starej to kumałem, a teraz nie bardzo:
1.6 tdi od 1.9 tdi oraz 2.0 tdi? kiedyś 2.0 miało czerwone "i", a 1.9 nie miało...teraz nie mam pojęcia jak jest?
i tsi - które to 1.2, 1.4,1.8 i 2.0 po oznaczeniu na klapie?.....2.0 to chyba tylko w rs więc z tym nie ma problemu, ale reszta?
1.2 nie ma nic wpisane
1.4 srebrne TSI
1.8 I czerwone
1.4 160 km chyba tez
2.0 TSI 2 czerwone literki ale to chyba tylko w passacie
co ma 3 czerwone literki to moge sie domyslac ze chodzi o modele 240 konne
Komentarz
-
Komentarz