Co ciekawe Chińska Octavia III ma zbiornik 55 litrów a 1,4 tsi dsg osiąga tylko 208 km/h - ciekawe czy blokada z uwagi na przepisy czy z jakiś innych przyczyn.
Pytanie mam odnośnie LED-ów - czy krótkie są skrętne?
Tak - w konfiguratorze masz napisane ze sa z AFS.
Długie za to na sztywno o ile wiem ale to musisz potwierdzic z kolegami, ktorzy prezentowali swoje O3FL w showroomie.
Moja jeszcze w kolejce do produkcji niestety.
Też zamówiłem
Długo się zastanawiałem w związku z tym nowym przodem ale im dłużej się na nią patrze......
Pytanie mam odnośnie LED-ów - czy krótkie są skrętne?
hmm - moze w O2 były ale O2FL na pewno mijania miała projekcyjne, które świeciły dużo lepiej niż halogeny w O3 -przynajmniej takie jest moje odczucie bo O3 nie jeździłem aż tyle co O2FL.
Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego polski konfigurator pokazuje cenę o 2 tys. wyższą za dany model niż cennik? Czyżby już podnieśli ceny na O3 FL?
Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
prędzej cennik jest nowszy i ma niższe ceny. Kumple, który siedzi w branży (prasa moto) mówi, że zmiany zawsze trafiają w Skodzie do cennika o 1-2 tygodnie szybciej niż do konfiguratora .
moim zdaniem krok wstecz był między O2 gdzie były halogeny projekcyjne a O3 gdzie znów są odblaski.
Tzn w O3 nie są złe ale w O2 były dużo lepsze więc tutaj "postęp ujemny" akurat w moim prywatnym odczuciu.
Ja wiem, że ważny jest postęp, itp, itd i rzeczą na porzadku dziennym są porownania, ale jak Xenony dla kogoś (nikogo nie oskarżam, bo nikt się jeszcze nie pożalił ) świecą słabo, to ja już nie wiem.... strach się bać wsiąść do auta z H7 a co dopiero z H4
Zostaw komentarz: